Neus-lippenplooi

Wat houdt de behandeling neus-lippenplooi in? 

Door ouderdom en jarenlang spreken en lachen verliest de huid rondom de neus en lippen zijn elasticiteit en stevigheid. Hierdoor zakt het onderhuids vetweefsel vanuit het gebied van de jukbeenderen als het ware omlaag en wordt de neus-lippenplooi dieper. Deze plooi geeft uw gezicht en ouderlijke uitstraling die makkelijk te verhelpen is met een filler behandeling.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de neus-lippenplooi? 

Om uw gezicht een frissere uitstraling te geven kunt u een behandeling ondergaan die de groef tussen mond en neus opvult. Hierdoor verdwijnt de neus-lippenplooi in zijn geheel of gedeeltelijk, direct na behandeling. Deze behandeling werkt goed in combinatie met fillers in de jukbeenderen: Op deze manier krijgt u een liftend effect aan de bovenkant van het gezicht, waardoor de neus-lippenplooi minder diep wordt en uw gehele gezicht er direct jeugdiger en gladder uit gaat zien. 

  • Herstel vermoeide uitstraling 
  • Herstel zorgelijke uitstraling 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen.

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen.

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…