• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Wilt u graag een behandeling met botox laten uitvoeren maar wilt u eerst meer weten over de prijs? Dan bent u van harte welkom in een van de klinieken van Medica Estetica. U vindt ons terug in Den Haag, Rotterdam en Breda. Botox wordt voornamelijk gebruikt voor het behandelen van voorhoofdrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Kom meer te weten over botox en de prijs ervan

  Onze cosmetische kliniek in Nederland biedt verschillende behandelingen met botox aan, die elk een bepaalde prijs hebben. Kiest u bijvoorbeeld voor injectables in één zone, dan betaalt u 115 euro. Botox in twee zones loopt op tot 185 euro. Dat kan gaan van botox in de kin, tot de kaakspieren, oksels en de hals. Schroom dan zeker niet om meer informatie aan te vragen over onze fillerbehandelingen. Wij beantwoorden graag al uw vragen omtrent botox en de tarieven ervan.

  Vraag naar meer informatie

  Bent u geïnteresseerd in een behandeling met botox en wenst u meer informatie omtrent de mogelijkheden en de prijs? Benader ons dan gerust en wij verschaffen u graag meer informatie. Bel naar het nummer 010 226 09 83, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of vul ons contactformulier in. U kunt ook meteen online een afspraak maken!