• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • U bent van harte welkom voor een behandeling met botox in onze kliniek in Den Haag. Medica Estetica is al jaren gespecialiseerd in verschillende cosmetische behandelingen en werkt uitsluitend met goedgekeurde producten. Botox gebruikt u om verschillende kwaaltjes tegen te gaan en weer een jong en fris uiterlijk te krijgen, op een natuurlijke manier.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Een behandeling met botox in onze kliniek in Den Haag

  Zit u al langer met voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en fronslijnen en wilt u hier verleden tijd van maken? Dan nodigen wij u graag uit voor een behandeling met botox in Breda, Den Haag of Rotterdam. Ook om overmatig transpireren en hoofdpijn efficiënt te bestrijden, komen botox- en fillerbehandelingen goed van pas. Lipfillers, kaaklijnfillers en andere fillerbehandelingen zijn al jaren populair én effectief. Wij zijn dé beste cosmetische kliniek in heel Nederland en bieden op de koop toe een mooie prijs voor een behandeling met botox.

  Neem contact met ons op voor een fillerbehandeling

  Wenst u graag een afspraak te maken voor behandeling met botox in onze vestiging in Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een injectable in onze kliniek. Dat doet u via het nummer 010 226 09 83, via het e-mailadres info@medicaestetica.nl of via ons contactformulier.