Botox Breda


Botox Breda

Medica Estetica past een groot scala behandelingen toe met Botox. In onze cosmetische kliniek in Breda behandelen wij onder andere rimpels, hoofdpijn en oksels met Botox. Kom langs aan De Nieuwe Ginnekenstraat 35 of maak een afspraak voor een behandeling. Voor botox in Breda bent u bij Medica Estetica van harte welkom voor een inleidend gesprek of meer informatie.

Wat is Botox?

Botox (Botuline Toxine) is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Het is feitelijk een geneesmiddel dat twee effecten heeft. Enerzijds het blokkeren van de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren. Anderzijds het blokkeren van de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen. In het tweede geval kan botox toegepast worden om de productie van (overmatig) zweet tegen te gaan. Heeft u overmatig last van zweetoksels? Neem dan contact op met Medica Estetica Breda voor een Botox behandeling.

Laat rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nadat botox is ingespoten zal de behandelzone in een ontspannen toestand raken, waardoor de huid hier vlak boven ontspant en rimpels verdwijnen. Het effect van een botox behandeling duurt blijft 3 tot 6 maanden zichtbaar, dit verschilt per persoon. Heeft u last van voorhoofdsrimpels, fronslijnen of kraaienpootjes? Maak dan een afspraak in onze cosmetische kliniek in Breda. Botox werkt snel en is doeltreffend!

Last van hoofdpijn of migraine?

Hoofdpijn of migraine kan erg vervelend zijn, helemaal als geen enkele pijnstiller (meer) helpt bij het verlichten van de pijn. Botox is een effectieve methode om hoofdpijn te behandelen. Wetenschappelijk is aangetoond dat de resultaten veelal positief zijn, doordat botox zorgt voor een ontspannen gevoel ter hoogte van de frons en het voorhoofd. Migraine aanvallen worden minder intens en de frequentie ervan neemt af. U hoeft dan geen sterke pijnstillers meer te slikken tegen de hoofdpijn en migraine. Dit is beter voor uw gezondheid, sterke pijnstillers zijn nadelig voor de lever en nieren.

Voor botox Breda bent u bij Medica Estetica aan het juiste adres!

Maak nu een afspraak