Botox Breda


Botox Breda

Medica Estetica past verschillende behandelingen toe met Botox, afhankelijk van uw wensen. In onze cosmetische kliniek in Breda behandelen wij rimpels, hoofdpijn en oksels. Kom langs aan De Nieuwe Ginnekenstraat 35 of maak een afspraak voor een behandeling. Voor botox in Breda bent u bij Medica Estetica van harte welkom voor een inleidend gesprek of meer informatie.

Wat is Botox?

Botox BredaBotox (Botuline Toxine) is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Het is feitelijk een geneesmiddel dat twee effecten heeft. Enerzijds het blokkeren van de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren. Anderzijds het blokkeren van de werking van zenuwen die zweetklieren prikkelen. In het tweede geval wordt er door de klieren geen zweet meer geproduceerd. Heeft u overmatig last van zweetoksels? Neem dan contact op met Medica Estetica Breda voor een Botox behandeling.

Laat rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nadat botox is ingespoten zal het betreffende spiertje in een ontspannen toestand raken, waardoor de huid er vlak boven ook ontspant en rimpels verdwijnen. Het effect van een botox behandeling duurt zo een 3 tot 6 maanden, dit verschilt per persoon. Ondervindt u hinder van voorhoofdrimpels, fronslijnen of kraaienpootjes? Maak dan een afspraak in onze cosmetische kliniek in Breda. Botox werkt snel en is doeltreffend!

Last van hoofdpijn of migraine?

Hoofdpijn of migraine kan erg vervelend zijn, helemaal als geen enkele pijnstiller (meer) helpt bij het verlichten van de pijn. Botox biedt heden ten dage een goede oplossing in het behandelen van hoofdpijn. Wetenschappelijk is aangetoond dat de resultaten veelal positief zijn, doordat botox zorgt voor een ontspannen gevoel ter hoogte van de frons en het voorhoofd. Migraine aanvallen worden minder intens en de frequentie ervan neemt af. U hoeft dan geen sterke pijnstillers meer te slikken, wat komt mooi uitkomt gezien de belasting deze kunnen vormen voor de lever en de nieren.

Voor botox Breda bent u bij Medica Estetica aan het juiste adres!

Maak nu een afspraak