Wat houdt de behandeling tegen tandenknarsen in?

Tandenknarsen, iets waar de meeste overdag geen last van hebben maar waar uw partner wellicht ’s nachts over klaagt. Door een verhoging in de spierspanning van de kaken, kunnen uw kaken overactief raken. Dit kan plaatsvinden in stressvolle periodes maar het kan ook zijn dat u er constant last van heeft. Wij bieden u de oplossing: Een botox behandeling is vrijwel altijd de manier om tandenknarsen tegen te gaan.

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een behandeling tegen tandenknarsen?

Als u last heeft van tandenknarsen dan heeft uw gebit veel te verduren. Het constante knarsen en malen van u kiezen kunnen uw gebit erg beschadigen. Ook kunt u last krijgen van vermoeide kauwspieren of pijn bij het gapen. Met deze botox behandeling kunnen wij uw last verminderen en het tandenknarsen tegen gaan.

 

 

N

Faceslimming

Door botox in de kaakspieren te injecteren kan je de kaakcontour verstrakken ook wel face slimming genoemd.

 

 

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…