• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Denkt u eraan een vitamine-infuus te halen en wilt u dat graag doen in regio Rotterdam? Dan heeft Medica Estetica goed nieuws! Wij hebben namelijk verschillende vestigingen in heel Nederland, waaronder ook Rotterdam, waar u een vitamine-infuus kunt gaan halen. Door het toedienen van de vitaminen, zult u snel weer energie krijgen, en zal uw weerstand een sterke boost krijgen.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Een vitamine-infuus halen bij ons in Rotterdam

  Wij verwelkomen u graag om een vitamine-infuus te halen in Breda, Rotterdam of Den Haag. Tijdens de behandeling worden nodige vitaminen en mineralen (zoals vitamine C) in een hoge dosis ingespoten, waardoor het lichaam deze meteen kan opnemen en waardoor u snel resultaat krijgt. Door een vitamine-infuus te halen bij ons in Rotterdam, kunt u vaarwel zeggen tegen lusteloosheid en vermoeidheid. Wij zijn met andere woorden niet alleen dé beste cosmetische kliniek in Nederland, maar kunnen u op verschillende andere vlakken ook helpen!

  Maak een afspraak voor een vitamine-infuus

  Bent u erin geïnteresseerd om een vitamine-infuus te halen, bij ons in Rotterdam of een andere vestiging? Aarzel dan zeker niet en maak vandaag nog een afspraak. Dat doet u door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. U kunt overigens ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws.