De afgelopen jaren is Medica Estetica hard gegroeid. De vraag naar onder meer  injectables, peelings en haartransplantaties is zodanig toegenomen dat we in september een nieuwe vestiging in Breda hebben geopend. Ook daar zal ons team u hartelijk ontvangen en kunt u van ons weer kwaliteit en innovatie verwachten. Voor het maken van een afspraak in Breda kunt u contact opnemen met het telefoonnumer van de vestiging in Breda 076-204 21 01.

Workshop injectables

Door de groei die we doorgemaakt hebben, we zijn inmiddels meer dan 15000 injectables behandelingen verder, ben ik gevraagd om mijn ervaring en kennis te delen met  cosmetisch artsen in een workshop voor MERZ Aesthetics.

Tijdens de workshop heb ik 4 modellen behandeld met injectables van MERZ Aesthetics. Dit zijn producten die ik dagelijks in mijn praktijk gebruik zoals Boletero (hyaluronzuur) en Radiesse.

Het was een boeiende middag waarbij artsen van verschillende klinieken aanwezig waren. Ik heb verschillende indicaties behandeld zoals voorhoofd, hals, opvullen van wangen en opbouwen van de kin en kaaklijn. Tijdens de workshop heb ik de nieuwste behandeltechnieken laten zien zoals ik die in mijn praktijk gebruik. Het was prettig om te merken dat er veel behoefte was aan nieuwe informatie op het gebied van injectable technieken. Er werden dan ook veel vragen gesteld en volop foto’s gemaakt.

Op maat

In de dagelijkse praktijk gebruik ik geen standaard methodes voor de behandelingen, ieder gezicht en iedere wens is uniek en verdient daarom een aanpak op maat. Kennis van het juiste product, keuze mogelijkheden en de juiste injectietechniek zijn een belangrijke voorwaarde voor een mooi resultaat.

Ik hoop in de toekomst mijn eigen kennis dan ook verder uit te breiden zodat ik een bijdrage kan blijven leveren aan efficiënte en veilige medisch cosmetische behandelingen zoals die worden aangeboden in Nederland.

Mission statement

Mensen gelukkig maken met cosmetische producten en diensten op de meest eerlijke en efficiënte manier dat is onze missie.

Dit willen wij bereiken door ons te verdiepen in de ontwikkelingen binnen de cosmetische wetenschappen en deze te communiceren naar het publiek en medische professionals. We streven naar een jaarlijks toenemende groei om onze cliënten zo de meest innovatieve en efficiënte producten en diensten te kunnen bieden. Hiermee willen wij behoren tot een selecte groep van gerespecteerde cosmetische praktijken in Nederland.