Glow

Een gezonde huid is gehydrateerd, heeft een egale tint en een mooie glow. Door zonneschade, roken, stress en door de natuurlijke veroudering wordt onze huid steeds doffer, vlekkeriger en droger.
Je zorgt misschien heel goed voor je huid met serums en crèmes en toch merk je dat je huid minder straalt, bijvoorbeeld doordat je meer make up nodig hebt om een glow te creëren.

Wat doet een skinbooster

Een skinbooster is een nieuw product dat op een hele simpele en effectieve manier je huid te laat stralen. Je huid wordt van binnenuit gehydrateerd, gaat meer onder spanning staan, wordt voller en trekt wat strakker.
De behandeling is geschikt voor elke huid en werkt op elke leeftijd. Het helpt goed bij fijne lijntjes, kraaienpootjes en droge, vlekkerige en rode huid.

Filler of skinbooster

De Revive skinbooster is een niet-gecrosslinked hyaluronzuur dat samen met glycelor in de huid wordt aangebracht met kleine prikjes. Het verspreidt zich onder de huid om deze een voller en glanzender aanzien te geven.
Een gewone filler wordt veel dieper onder de huid geplaatst en zorgt vooral voor volume. Bij de skinbooster behandeling gaat de filler echt ín de huid en zorgt daardoor voor een significante huidverbetering.

Revive skinbooster

De Revive skinbooster werkt voor het gezicht, de hals en decolleté en de handen. Het blijft lang zitten (6 tot 9 maanden) en geeft mooie hydratatie aan de huid. Zeker na de zomer als de zon je huid heeft uitgedroogd en dunner gemaakt werkt de skinbooster goed om de vochtbalans weer te herstellen.

Selfie-ready, ook zonder filters.

Aanbieding

2ml Belotero Revive skinbooster van 300 euro nu voor 200 euro!

Deze aanbieding loopt tot 15 oktober 2019