Dagelijks krijg ik vrouwen en mannen van diverse leeftijden in mijn spreekkamer. Elke leeftijdscategorie heeft zo zijn specifieke wensen. Behandelingen rond de ogen en de mond worden het meest gevraagd omdat deze twee regio’s het belangrijkst zijn in het gezicht.

Uit onderzoeken is gebleken dat in een gesprek afwisselend naar de ogen en de mond van de gesprekspartner wordt gekeken. Het verjongen van deze regio’s geeft dan ook het mooiste overall esthetisch effect.

Esthetisch effect lip fillers

Een veel gevraagde en uitgevoerde behandeling is de lip verjonging met niet-permanente fillers. Jonge vrouwen willen vaker iets gevuldere lippen terwijl vrouwen boven de 40 meestal kiezen voor een herstel van contouren, het vullen en liften van de mondhoeken, kortom een verjongingen van de mond.

Natuurlijk resultaat

Uit onderzoek blijkt ook dat de meeste vrouwen een filler behandeling rond de mond overwegen, ongeacht de leeftijd, maar niet altijd durven. Vrouwen boven de 40 zijn vaak bang voor een te volumineus en onnatuurlijk effect maar in mijn praktijk zal dit nooit het geval zijn.

Bij Medica Estetica wordt goed gelet op persoonlijkheid en verhoudingen in het gezicht, waarna de mogelijkheden uitgebreid worden besproken. Direct na de behandeling is er wat zwelling waardoor het lijkt of de lippen over gevuld zijn. Dit neemt af na 1 tot 2 dagen waarna het resultaat heel natuurlijk oogt. Cliënten zijn dan ook altijd tevreden als ze hier de deur uitgaan na een lip verjongingsbehandeling.

Wij werken altijd volgens onze 4 kwaliteitscriteria:

Betrouwbaarheid

We werken uitsluitend met uitgebreid geteste merken.

Vakkundigheid

We hebben veel ervaring doordat we de behandelingen veelvuldig uitvoeren met een goed oog voor gezichtsverhoudingen.

Innovatie

We zoeken continu naar nieuwe methodes.

Sinds kort werken we met de Theosyal pen. Deze is in april dit jaar gelanceerd tijdens het congres voor cosmetische geneeskunde in Monaco. Met deze pen kunnen we hele kleine hoeveelheden inspuiten en nog meer precisiewerk leveren. We zijn de enige kliniek in Zuid Holland die deze behandelmethode aanbied.

Klantvriendelijkheid

Lip verjongingsbehandelingen worden vaak als pijnlijk ervaren. Wij hebben diverse mogelijkheden wat betreft verdoving zodat deze behandeling pijnloos uitgevoerd kan worden.

Maak een afspraak voor een lippen opvullen of lipverjonging met fillers!