• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Voor u een liplift gaat laten uitvoeren, wilt u natuurlijk eerst een beeld van de kosten krijgen. Bij Medica Estetica, met vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag, bekijken wij graag met u de mogelijkheden van een liplift en welke kosten hier bij komen kijken. Lees hieronder meer over een liplift in onze kliniek.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Informeer naar een liplift en de kosten ervan

  De kosten zijn een belangrijke factor bij het laten uitvoeren van plastische chirurgie in het gezicht, zoals een liplift. Bij dé beste cosmetische kliniek in Nederland, Medica Estetica, beloven wij u steeds een mooie prijs, bij welke behandeling u ook laat uitvoeren. Een liplift zorgt voor een sensuele en aantrekkelijke uitstraling. De tanden worden tijdens het glimlachen zichtbaarder en doordat de bovenlip op een natuurlijke manier naar boven wordt gerold, ogen uw lippen roder. Deze factoren dragen bij aan een mooie en jonge uitstraling.

  Plan een afspraak in voor een liplift

  Bent u geïnteresseerd in een liplift en wilt u meer informatie over de kosten en de behandeling? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Bel naar het nummer 010 226 09 83, stuur een e-mail naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of vul ons contactformulier in.