• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Bent u benieuwd naar de kosten van een bovenooglidcorrectie? De artsen van Medica Estetica, met vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag, beantwoorden deze vraag graag voor u en leggen u graag uit welke kosten er bij een bovenooglidcorrectie komen kijken. Lees dus gerust verder indien u wilt weten wat een bovenooglidcorrectie kost en wat het inhoudt.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Welke kosten u kunt verwachten bij een bovenooglidcorrectie

  Ondanks dat de prijzen van een bovenooglidcorrectie kunnen verschillen, van kliniek tot kliniek, kunnen wij toch een mooie prijs garanderen. Wanneer u in het achterhoofd houdt dat u jaren genot zult hebben van een bovenooglidcorrectie, vallen de kosten bij ons goed mee. Voor de kost van 850 euro voeren wij de hele ooglidcorrectie uit, wat hoofdpijn en een druk op de ogen effectief vermindert. Alle plastische chirurgie die wij aanbieden in onze kliniek, zoals een bovenooglidcorrectie, gebeurt op een veilige en efficiënte manier én de prijzen liggen bij ons steeds laag.

  Hoe een bovenooglidcorrectie verloopt

  Wilt u niet alleen weten wat een bovenooglidcorrectie nu juist kost, maar bent u ook benieuwd naar de behandeling zelf? Dan leggen de artsen van onze cosmetische kliniek graag tijdens een eerste consult uit wat de kosten van een bovenooglidcorrectie zijn. Algemeen gezien wordt de overtollige huid en het eventuele vetweefsel, onder plaatselijke verdoving, verwijderd en wordt de huid nadien gehecht. Dat laatste zorgt niet voor blijvende littekens. Doordat onze artsen al jarenlang in het veld staan, voeren zij deze behandeling steeds met precisie en zorg uit. Wij garanderen u op de koop toe steeds een van de beste prijzen voor een bovenooglidcorrectie.

   

  Benader ons voor een bovenooglidcorrectie

  Zit u nog steeds met vragen over de kosten van een bovenooglidcorrectie, of wilt u meer weten over de behandeling? Maak dan afspraak voor een bovenooglidcorrectie in een van onze klinieken en kom meer te weten over wat een dergelijke behandeling kost. U benadert ons door gebruik te maken van het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen. Vergelijk gerust op voorhand ook al even de prijzen van een bovenooglidcorrectie in onze kliniek en in andere klinieken!