Wat is Ultherapy?

Naarmate we ouder worden, verzwakt en vermindert het collageen en elastine in de huid waardoor deze verslapt en er minder stevig uitziet en aanvoelt. Dit natuurlijke verouderingsproces kan resulteren in een minder strakke huid onder de kin en in de hals, verzakking van de wenkbrauwen en het ontstaan van fijne lijnen en rimpels op het decolleté.

Ultherapy® is een veilige behandeling die de kracht van ultrasound energie gebruikt om uw huid op een natuurlijke wijze te liften en te verstrakken zonder operatie en hersteltijd. Ultherapy® kan u met slechts één behandeling helpen uw hals, de onderkant van uw kin en uw wenkbrauwen te liften en verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen.

Ultherapy voorUltherapy na

N

Ben ik geschikt?

Ultherapy is geschikt voor mannen en vrouwen die lichte tot matige verslapping van de huid hebben, waarbij de huid er ook minder stevig of strak uit ziet. U kunt hierbij denken aan hangende oogleden, rimpels in het gezicht of op uw decolleté. Ook gaat deze behandeling verslapping van de huid bij de kaaklijn en hals tegen.

P

Ultherapy ® behandelopties

Met Ultherapy zijn de volgende behandelopties mogelijk:

 • Het liften van uw wenkbrauwen
 • Het liften en verstrakken van uw hals
 • Het verstrakken van de onderkin.
 • Het verminderen van lijntjes en rimpels op uw decolleté

Voordelen van Ultherapy:

 • Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen
 • Levert ultrasound energie op precies de juiste diepte – tot in de diepste huidlagen
 • Geen beschadiging aan uw huidoppervlakte
 • Slechts één enkele behandeling
 • Levert langdurige resultaten
 • Zonder operatie en hersteltijd
 • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen

Tijdens een vrijblijvend consult bespreekt de arts met u welke behandelmogelijkheden er voor u zijn. Voor deze behandeling dient er altijd een consult plaats te vinden met de arts. De behandeling is mogelijk op onze vestiging in Rotterdam. 

Ultherapy® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen – tot in dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat uw arts precies kan bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen.

Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer jeugdig en stralend uitziet. Ultherapy® is uniek omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.

Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Met Ultherapy® is er geen hersteltijd! U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten en er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling.

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Sommige patiënten zien het effect al onmiddellijk na hun behandeling, de echte resultaten worden hierna geleidelijk zichtbaar. Na 3 tot 5 maanden zijn de resultaten te zien van een gelifte en strakkere huid.

Veelgestelde vragen

Doet Ultherapy pijn?

Een Ultherapy behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling voel je dat er kleine hoeveelheden energie worden afgeleverd. Je zult hierbij slechts een licht tot matig prikkelend gevoel ervaren. Deze prikkeling varieert van de ene tot de andere persoon.

Is Ultherapy veilig?

Ultherapy® is de enige niet-invasieve behandeling die door de meest strenge gezondsheidsautoriteiten: Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Om uw wenkbrauwen te liften, de huid van uw hals en de onderkant van uw kin te liften en te verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen is Ultherapy® een oplossing zonder chirurgie. Ultrasound wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt; klinische studies en meer dan 500.000 behandelingen over de hele wereld tonen dat aan. In onze cosmetische klinieken in Rotterdam en Breda verzekeren wij u van een veilige behandeling.

LET OP ! Helaas zijn er namaak apparaten op de markt, deze zijn onveilig in gebruik en kunnen serieuze complicaties veroorzaken. Bij twijfel kunt u contact opnemen met Merz Aesthetics Benelux

Zijn er bijwerkingen?

De Ultherapy levert over het algemeen geen zware bijwerkingen op. In de meeste gevallen kan er maximaal roodheid van de huid ontstaan voor een paar kleine uurtjes. Verder worden er geen bijwerkingen veroorzaakt.

Prijzen 

Veelgestelde vragen

Kleine zones zoals de Kraaienpootjes vanaf  € 250,-
Middel zones zoals het Voorhoofd vanaf € 400,-
Grote zones zoals de Kaaklijn vanaf € 700,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…

Boek Afspraak

5 + 13 =