Plasmage is de nieuwste behandelmethode die een alternatief biedt voor chirurgische ingrepen. Het is effectief bij onder andere hangende oogleden, onderkin, verslapte hals, rimpels en plooien, littekens, pigmentvlekken en huiduitstulpingen. Een strakkere huid zonder rimpeltjes en plooitjes is nu mogelijk zonder te snijden.

De Plasmage behandeling is voor iedereen en elk huidtype geschikt. Het is een goed alternatief voor een ooglidcorrectie en werkt ook preventief om een ooglidcorrectie te voorkomen. In veel  gevallen is één behandeling voldoende om mooie resultaten te krijgen.

Plasmage als opvolger van Plexr

Plasmage is de nieuwste verbeterde versie van de bekende Plexr behandeling. Waar de Plexr 3 instellingen heeft zijn er met Plasmage 40 instellingen mogelijk die handmatig op huid afgesteld  worden. Daarmee zijn de behandelingen altijd op maat en veiliger. Plasmage zorgt ook voor minder schade aan de huid dan de Plexr. Zo is de korstvorming na de behandeling beduidend minder, en na een week ziet u al effect van de behandeling.

Plasmage behandeling

Tijdens een Plasmage behandeling wordt de huid behandeld met kleine straaltjes plasma. Zonder contact te maken met de huid raken kleine straaltjes geladen gasdeeltjes, plasma, de huid puntsgewijs. Daardoor verdampt de bovenste laag van de huid, zonder de omringende huid te beschadigen. Dit maakt het een erg veilige behandeling.

Door de verdamping zal er lokaal een krimpeffect optreden waardoor er een strakkere huid ontstaat. De huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid die na ongeveer een week zichtbaar wordt. De behandeling zelf is een beetje pijnlijk wat wij goed kunnen verhelpen door 30 min. voor aanvang een verdovende creme aan te brengen.

Na de plasmage behandeling

Meteen na de behandeling is de huid wat rood en opgezwollen en ontstaan er kleine korstjes. Deze moeten goed verzorgd worden. Een creme met een hoge spf is de eerste weken na de behandeling belangrijk om hyperpigmentatie te voorkomen.

 

Gladde strakkere huid zonder rimpels met plasmage

De korstjes verdwijnen binnen een week en dan komt de nieuwe roze huid tevoorschijn. Na verloop van tijd zal de huid steeds egaler van kleur en strakker worden. Ook rimpeltjes zijn verminderd of zelfs verdwenen.

Afhankelijk van de ernst van het probleem wordt er na 4 tot 6 weken tweede behandeling gestart.

Bij ernstige veroudering wordt er in samenspraak met u een behandelplan gemaakt zodat het eindresultaat altijd een duidelijke huidverjonging geeft.