Wilt u een mooiere neus, maar liever geen operatie? Neuscorrectie Rotterdam bij Medica Estetica biedt een goede oplossing: een mooiere neus zonder operatie. De cosmetische kliniek in Rotterdam is gevestigd op een mooie locatie op de Kop van Zuid, met spectaculair uitzicht op Noordereiland en de Erasmusbrug. De kliniek wordt geleid door Dokter Firdausi (BIG 19912799201) die tot wel 1000 behandelingen per jaar zorgvuldig en precies uitvoert.

Een mooiere neus met neuscorrectie Rotterdam

Bent u niet tevreden met uw neus? Wilt u graag uw neus laten behandelen, maar ziet u erg op tegen ingrepen en operaties die samengaan met plastische chirurgie? Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de stand of de vorm van uw neus. Een neuscorrectie met fillers kan een goede oplossing voor u zijn. Medica Estetica voert pijnloos kleine correcties uit. Wilt u meer weten over neuscorrectie Rotterdam van Medica Estetica? Neem contact op, dan kunnen wij u verder informeren of een afspraak met u maken.

Neuscorrectie RotterdamNeuscorrectie met Fillers?

Tijdens de intake bespreken we uitgebreid uw wensen en het doel van de behandeling. Op het moment dat we het erover eens zijn, gaan we uw neus behandelen met fillers. Tijdens de behandeling injecteren we, op de door u aangegeven gebieden, uw neus met fillers. Fillers zijn kleine injecties waarmee onregelmatigheden in de neus worden gecorrigeerd. Van het injecteren voelt u niet veel en deze laten vrijwel geen sporen na. Als de behandeling is afgerond, is er niet veel van te zien. Neuscorrectie Rotterdam, voor een mooiere neus.

Contact over neuscorrectie Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het laten corrigeren van uw neus bij Medica Estetica in Rotterdam? U kunt er vanuit gaan dat wij hygiënisch en professioneel te werk gaan, onze artsen zijn BIG-geregistreerd. Neuscorrectie Rotterdam, u kunt met een gerust hart uw neuscorrectie of andere behandeling met fillers aan ons overlaten. Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl, voor informatie of het maken van een afspraak.