Uw neus esthetisch verbeteren zonder operatie. Medica Estetica maakt dit mogelijk in Rotterdam. Met gebruik van fillers kan er een neuscorrectie worden uitgevoerd zonder dat er een operatie nodig is. Omdat er fillers worden gebruikt zult u direct het resultaat zien en is het zelfs mogelijk meteen nog aanpassingen te bespreken met de arts.

De cosmetische kliniek in Rotterdam is gevestigd op een mooie locatie op de Kop van Zuid, met spectaculair uitzicht op Noordereiland en de Erasmusbrug. De kliniek wordt geleid door Dokter Firdausi (BIG 19912799201) die tot wel 1000 behandelingen per jaar zorgvuldig en precies uitvoert.

Een mooeire neus

Bent u niet tevreden met uw neus? Wilt u graag uw neus laten behandelen, maar ziet u erg op tegen ingrepen en operaties die samengaan met plastische chirurgie? Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de stand of de vorm van uw neus. Een neuscorrectie met fillers kan een goede oplossing voor u zijn. Medica Estetica voert pijnloos kleine correcties uit. Wilt u meer weten over een neuscorrectie in Rotterdam van Medica Estetica? Neem contact op, dan kunnen wij u verder informeren of een afspraak met u maken.EEN MOOIERE NEUS
Bent u niet tevreden met uw neus? Wilt u graag uw neus laten behandelen, maar ziet u erg op tegen ingrepen en operaties die samengaan met plastische chirurgie?
Het kan zijn dat u niet tevreden bent over de stand of de vorm van uw neus. Een neuscorrectie met fillers kan een goede oplossing voor u zijn. Medica Estetica voert pijnloos kleine correcties uit. Wilt u meer weten over een neuscorrectie in Rotterdam van Medica Estetica? Neem contact op, dan kunnen wij u verder informeren of een afspraak met u maken.

Neuscorrectie met fillers?

Tijdens de intake bespreken we uitgebreid uw wensen en het doel van de behandeling. Op het moment dat u en de arts het eens zijn, kan de behandeling met fillers gestart worden. Tijdens de behandeling injecteren we, op de door u aangegeven gebieden, uw neus met fillers. Fillers zijn kleine injecties waarmee onregelmatigheden in de neus worden gecorrigeerd. Van het injecteren voelt u niet veel en deze laten vrijwel geen sporen na. Als de behandeling is afgerond, ziet u meteen het resultaat! Neuscorrectie Rotterdam, voor een mooiere neus.

Contact over neuscorrectie Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het laten corrigeren van uw neus bij Medica Estetica in Rotterdam? U kunt er vanuit gaan dat wij hygiënisch en professioneel te werk gaan, ook zijn onze artsen BIG-geregistreerd. Bel 010 226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl, voor informatie of het maken van een afspraak.