• Vestigingen in heel het land
 • Enkel gekeurde injectables
 • Behandelingen op maat
 • Denkt u eraan een lipolaser te laten uitvoeren maar wilt u eerst de prijs hiervan weten? Kom dan gerust eens praten met de artsen van Medica Estetica. Wij hebben vestigingen in Breda, Rotterdam en Den Haag. Een lipolaser smelt lokale vetophopingen weg en zorgt voor een strakkere huid.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Boek een afspraakofNeem contact op

  Krijg voor uw lipolaser de juiste prijs

  Indien u kiest voor een lipolaser in onze kliniek voor plastische chirurgie voor het gezicht of andere lichaamsdelen, krijgt u steeds een mooie prijs. Een lipolaser start bij het bedrag van 1500 euro, het voordeel van deze behandeling is wel dat u jarenlang van het resultaat kunt genieten. Drie maanden na de behandeling in dé beste cosmetische kliniek in Nederland, Medica Estetica, plannen we opnieuw een afspraak in, om de vooruitgang te controleren. Op die manier garanderen wij u steeds de allerbeste dienst.

  Maak een afspraak voor uw lipolaser

  Met een lipolaser komt u weer stralend voor de dag en krijgt u weer een jongere uitstraling. Bent u geïnteresseerd in een lipolaser aan een mooie prijs in onze kliniek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummer 010 226 09 83, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@medicaestetica.nl of door ons contactformulier in te vullen.