Wat houdt de behandeling slapen opvullen in? 

 Overal in het gezicht vindt verlies van steun en bindweefsel plaats. Dus ook in het gebied van de slapen. Het verlies van bindweefsel zorgt ervoor dat het volume van de huid minder wordt en de slapen naar binnen gaan lopen. Ondanks dat dit proces vaak langzaam verloopt, kan het toch zijn dat u niet meer tevreden bent over de uitstraling van uw gezicht. Wij zijn van mening dat fillers de oplossing zijn om meer volume te creëren in het gebied van uw slapen. Behandeling van de slapen geeft versterking van de V-vorm in het gezicht en vooral een jeugdigere uitstraling.  

The best wrinckels are the ones you dont get!

N

Waarom een filler behandeling van de slapen?

 De mooie V-vorm in het gezicht begint bij de jukbeenderen maar loopt door in het gebied van de slapen. Om een jeugdige uitstraling te creëren en de V-vorm in het gezicht te versterken kunt u filler behandeling ondergaan om uw slapen op te vullen. Naast het versterken van de V-vorm, worden de rimpels naast de ogen ook duidelijk minder zichtbaar.

  • Jeugdige uitstraling
  • V-vorm gezicht
  • Vermindering van rimpels naast ogen

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen.

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen.

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief.

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…