Fillers Breda

Voor het verjongen van uw uitstraling kunnen fillers een uitkomst bieden. Medica Estetica biedt met fillers Breda een prima oplossing voor een jongere en egalere huid. Het grote voordeel hiervan is dat u zich er ook beter door gaat voelen, en lekkerder in uw vel gaat zitten. Neem contact op voor een afspraak en bel 076-204 21 01.

Hoe werken fillers?

fillers bredaFillers worden geïnjecteerd in de huid om de huid te herstellen en te verjongen. In onze cosmetische kliniek in Breda gebruiken wij alleen tijdelijke fillers, op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. De aanmaak van deze stof neemt af naarmate wij ouder worden, wat leidt tot het verlies van volume en het ontstaan van rimpels. Fillers helpen bij het volgende:

  • Het vullen van rimpels en oneffenheden zoals de neuslipplooi, bovenlip en marionetlijnen.
  • Volumeherstel van het gezicht zoals bij de jukbeenderen, wangen, lippen, slaapgebied en/of voorhoofd.
  • Volume en contour van de lippen.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij tijdens een intakegesprek uw wensen en wat er daadwerkelijk mogelijk is. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens wordt een nauwkeurig behandelplan opgesteld door dokter Firdausi. De resultaten van een filler behandeling zijn direct zichtbaar en houden 9 tot 12 maanden aan.

Na de behandeling

Na het behandelen van de huid met fillers kan deze er rood uitzien, maar dit verdwijnt doorgaans binnen 1 dag. U kunt het rode camoufleren met de camouflage crème van Teosyal (post-procedure kit). U hoeft zich geen zorgen te maken over een allergische reactie, omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in de huid. Wij werken uitsluitend met producten die veilig zijn getest en welke het CE-keurmerk dragen.

Maak een afspraak voor fillers Breda

Maak nu een afspraak bij onze cosmetische kliniek in Breda of loop gewoon eens binnen. Bel 076-204 21 01. De volgende mogelijkheden zijn er: lipverjonging, liquid facelift, huidverjonging, neuscorrectie, rimpels vullen en volumeherstel. Wij zien u graag tegemoet!