Voor het verjongen van uw uitstraling kunnen fillers een uitkomst bieden. Medica Estetica biedt met fillers Breda een prima oplossing voor een jongere en gladdere huid. Niet alleen bereiken we met fillers een jeugdige uitstraling, u zult zich hierdoor ook beter in uw vel gaan voelen! Neem contact op voor een afspraak en bel 076-204 21 01.

Hoe werken fillers?

Fillers worden geïnjecteerd in de huid om de huid te herstellen en deze te verjongen. In onze cosmetische kliniek in Breda gebruiken wij alleen tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die bijdraagt aan de stevigheid en elasticiteit van de huid. De aanmaak van deze stof neemt af naarmate wij ouder worden, wat leidt tot het verlies van volume en het ontstaan van rimpels. Fillers bieden een oplossing bij:

  • Het vullen van rimpels en oneffenheden zoals de neuslippenplooi, bij de bovenlip en marionetlijnen.
  • Volumeherstel van het gezicht zoals bij de jukbeenderen, wangen, lippen, slaapgebied en voorhoofd.
  • Volume en contour van de lippen.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij tijdens een intakegesprek uw wensen en welke behandeling u zou kunnen helpen. Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens wordt een nauwkeurig behandelplan opgesteld door dokter Firdausi. De resultaten van een filler behandeling zijn direct zichtbaar en houden 9 tot 12 maanden aan.

Na de behandeling

Na het behandelen van de huid met fillers kan deze er rood uitzien, maar dit verdwijnt doorgaans binnen 1 dag. U kunt het rode camoufleren met de camouflage crème van Teosyal (post-procedure kit). U hoeft zich geen zorgen te maken over een allergische reactie, omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in de huid. Wij werken uitsluitend met producten die getest en veilig bevonden zijn en welke het CE-keurmerk dragen.