Sensilift-logo

Sensilift

SENSUALITEIT ALS VROEGER – SensiLift! 

Bezoek onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Breda en laat u verder informeren over vaginale verstrakking. Vaginale laxiteit, het komt vaker voor dan u denkt. Net als uw huid bestaat het vaginale weefsel uit een inwendig ondersteuningsnetwerk van collageenvezels. Tijdens een vaginale bevalling en na verloop van tijd kunnen deze weefsels gestrest, uitgerekt en verzwakt raken. Dit kan een los gevoel geven.In een enquête onder meer dan 400 vrouwen die vaginaal bevallen zijn, waren het bijna de helft van de vrouwen die problemen hadden met vaginale losheid, of laxiteit.

Vrouwen die dit verlies van strakheid waarnemen kunnen ook merken dat zij minder sensatie en seksuele voldoening tijdens het vrijen ervaren.

Wat is de SensLift behandeling?

Vaginale verstrakking met de HIFU behandeling ! 

De SensiLift is geen cosmetische procedure; het gaat er niet om hoe u eruitziet, maar om hoe u zich voelt. Het is een pijnloze, niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die in een artsenpraktijk wordt uitgevoerd. Het doel van de SensiLift is om de hoeveelheid plezierige wrijving en sensatie tijdens het vrijen te verhogen.

Met leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen. Bij Medica Estetica verbetert de SensiLift (non-chirurgische vaginale verstevigingsbehandeling) de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel met behulp van hoge intensiteit gerichte echografie (HIFU), die zeer effectief is bij het herbouwen van het weefsel door middel van collegeen en het aantrekken van elastine. Het HIFU (high intensed focused ultrasound) systeem geeft geringe hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de schede af. De SensiLift bestaat uit een behandeling op de Dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag). Door de behandeling op beide lagen bereikt SensiLift optimaal resultaat.

De SensiLift is een eenmalige behandeling van 30 minuten, zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving of rusttijd. Afhankelijk van de laxiteit van de schede heeft men 1 tot 3 behandelingen nodig.

Voor wie is SensiLift geschikt?

Heeft er een verandering plaatsgevonden in hoe ‘nauwsluitend’ u zich voelt tijdens het vrijen? Of met betrekking tot de fysieke sensatie die u ervaart tijdens de penetratie door uw partner? Heeft dit invloed op uw mate van seksuele bevrediging? Als het gevoel van ‘losheid’ of laxiteit van invloed is op uw seksleven dan kan de SensiLift u misschien helpen.

Doet SensiLift  pijn?

Nee, de SensiLift doet geen pijn.

Sommige patiënten ervaren een lichte bijwerkingen vergelijkbaar met menstruatie klachten.

Hoe werkt SensiLift?

De behandeling van SensiLift is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina word op verschillende dieptes behandeld. Vaginaal weefsel reageert op de HIFU door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen en elastine in het weefsel aangemaakt wordt. SensiLift vermogen om meerdere lagen van de vagina te behandelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het lichaam dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

Welk resultaat kan ik verwachten van SensiLift? 

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling) wordt het regeneratieve proces opgestart, maar het volle resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren. Stelt u zich eens voor hoe een korte, veilige, pijnloze behandeling met SensiLift sensationele gevolgen kan hebben voor uw seksuele genot!

Raadpleeg uw arts om te bepalen of de SensiLift iets voor u is. Bij Medica Estetica wordt de behandeling uitgevoerd door een vrouwelijke arts die een speciale training heeft gehad voor het uitvoeren van deze behandeling. Geef bij het maken van een afspraak aan dat het om de SensiLift-behandeling gaat, dan wordt uw consult ingepland bij een vrouwelijke arts.

Prijs SensiLift?

Vaginale verstrakking (1-2 behandeling, pijnloos en uitgevoerd door een vrouwelijke arts), is al mogelijk vanaf € 500,-

sensilift vaginale verstrakking vaginale losheid