Hair XL


HAARVERLIES? STIMULEER HAARGROEI MET HAIR XL

Vol, glanzend en stralend haar is het schoonheidsideaal van velen. Soms oogt het haar dun of dof. Veel factoren kunnen meespelen aan het verlies van haar of een achterblijvende haargroei. Medica Estetica biedt de behandeling XL Hair aan. Deze behandeling stimuleert de haargroei en creëert weer stralende lokken.


Xl Hair wat doet het?

  • Remt haarverlies
  • Verbetert de kwaliteit van het haar
  • Stimulatie bloedcirculatie naar het haar
  • Meer haargroei
  • Dikker haar

WAT ZIJN DE OORZAKEN VAN HAARVERLIES?

Het verlies van haar kan verschillende oorzaken hebben. Niet alleen mannen hebben met dit probleem te maken, ook vrouwen kunnen last hebben van haarverlies. Het haar groeit in drie fases; de groeifase, rustfase en de uitvalfase. Als het haar dunner wordt is de groeifase korter en de uitvalfase langer met als gevolg dat de hoeveelheid haar verminderd. Naast de hoeveelheid haar vermindert ook de kwaliteit van het haar. Als u merkt dat uw haar dunner wordt en dit ook zichtbaar is, kan een behandeling als XL Hair de oplossing bieden.


BEHANDELING TEGEN HAARVERLIES

Hair XL is een behandeling waarmee met een dunne naald de hoofdhuid geïnjecteerd wordt met hyaluronzuur. Hierdoor worden de haren steviger en blijven langer zitten. Xl Hair bevat hyaluronzuur en vitaminen, deze zorgen dat de hoofdhuid voedingsstoffen heeft om actieve en gezonde haren te produceren. Door dit proces zullen haarfollikels met minder haren weer meer haren aanmaken. Voor de behandeling is het belangrijk dat er nog wel haarfollikels aanwezig zijn. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. De eerste 4 weken krijgt u elke week een behandeling, vervolgens krijgt u 1 behandeling per 4 weken. De behandeling is vrijwel pijnloos.


Gratis vrijblijvende Intake

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een optimaal resultaat. Het soort behandeling dat u nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken. Het zou kunnen dat een behandeling met bloedplaatjes of een haartransplantatie voor u beter zou zijn. Een effectieve behandeling van XL Hair duurt voor vrouwen 12 weken en mannen 8 weken.


Prijs

XL Hair, per vial/flesje € 100, –
XL Hair 6 behandelingen (mannen) € 550,-
XL Hair 8 behandelingen (vrouwen) € 730,-
Maak nu een afspraak