Lippen opvullen


Lipfillers voor lipverjonging en het opvullen van lippen

Volle mooie lippen zorgen voor een mooie uitstraling in het gezicht. Helaas heeft niet iedereen volle lippen van zichzelf. Daarnaast zorgt veroudering ervoor dat lippen steeds minder volume hebben en dunner worden. Door middel van een fillerbehandeling kunnen we de lippen opvullen en de lippen laten toenemen in volume. Mooie volle lippen die passen bij het gezicht worden zo gecreëerd.


Lippen Opvullen

Lippen laten opvullen met fillers is een heel populaire behandeling. Elke behandeling is op maat en wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Vooral jonge vrouwen kiezen steeds vaker voor een lipvergroting om zwoele en sensuele lippen te creëren.

Een lipfiller behandeling met hyaluronzuur is een veilige methode om het volume van de lippen te vergroten. Door het injecteren van een filler in de liprand worden de contouren verbeterd. De liprand is de overgang van het lippenrood naar de gewone huid. De injectie gebeurt meestal in de bovenlip, maar ook de onderlip kan op dezelfde manier met een lipfiller behandeld worden. Voor lippen opvullen bent u bij Medica Estetica aan het juiste adres. Voor het lippen opvullen met een fillerbehandeling gebruiken wij veilige en betrouwbare producten die zijn getest op betrouwbaarheid.

Fillers en Lipverjonging

Omdat een lipbehandeling niet altijd grote lippen hoeft te geven, spreken we ook van lipverjonging. Dit is een behandeling met als doel de contouren van de lippen verder te definiëren en eventueel volumeherstel te realiseren. Oudere dames kiezen vaker voor een meer natuurlijk resultaat. Wanneer we ouder worden neemt het volume in onze lippen af. Ze worden dunner en daardoor ontstaan er vaak lijntjes rond de lippen. Doordat er volume verlies optreedt worden de lippen dunner en zakken de mondhoeken naar beneden. Met het verjongen van de lippen bij Medica Estetica krijgt u weer de lippen van vroeger.

Lip opvullen, lippen vergroten , opgespoten lippen , botox , lip

Gratis Vrijblijvende Intake Lipbehandelingen

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. Het soort behandeling dat u in dit geval nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken. Het effect van een lipbehandeling of lipverjonging blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Laat u adviseren welke behandeling voor u geschikt is.

Verouderde lippen

Naarmate de leeftijd toeneemt, worden de lippen langzaam dunner:

  • Cupido’s boog (het midden van de bovenlip) vervlakt.
  • De mondhoeken beginnen naar beneden te bewegen (marionet lines) Fijne lijntjes verschijnen boven de bovenlip.
  • Het ontstaan van deze fijne lijntjes zijn voor veel mensen de reden voor een eerste bezoek aan een cosmetische kliniek.

Consult voor lipverjonging

De lipverjonging die u wenst te krijgen wordt tijdens een consult uitvoerig met u besproken. Bij Medica Estetica werken goed opgeleide specialisten die professioneel te werk gaan. Het effect van een lipbehandeling blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Nu nieuw bij Medica Estetica, de g spot laten vergroten. Klik voor meer informatie

Maak een afspraak voor een lipbehandeling of lipverjonging met fillers!