Botox Voorhoofd voor en na
Wat houdt de behandeling tegen voorhoofdsrimpels in?

Door het optrekken van de wenkbrauwen ontstaan er voorhoofdsrimpels. Naast dit zijn ook ouderdom, erfelijkheid of doordat de oogleden iets hangen en u dit compenseert door uw wenkbrauwen op te trekken, oorzaken waardoor er voorhoofdsrimpels ontstaan. Wilt u een jeugdigere uitstraling? Dan is een behandeling met botox in het voorhoofd een van de mogelijkheden die wij u aanbieden,

Image of your self

N

Waarom een behandeling van het voorhoofd?

Heeft u een sprekend gezicht met duidelijke expressies? Dan kan het zijn dat u naar mate u ouder bent, duidelijkere voorhoofdrimpels heeft gekregen. Gelukkig is er een simpele optie om uw jeugdige en uitgeruste uitstraling terug te krijgen. Tijdens het consult met onze ervaren artsen wordt duidelijk of het voor u het meest passend is om het gebied van de frons te behandelen, of om een wenkbrauw lift te doen met botox. Bij ons bent u hiervoor op het juiste adres!

Injectable behandelingen

Medica Estetica bied veel verschillende behandelingen aan voor injectables. Op de onderstaande pagina’s leest u meer over onze botox en filler behandelingen. 

Filler

Behandeling met Hyaluronzuur door onze ervaren artsen. 

Botox

Behandeling met A-producten tegen een aantrekkelijk tarief. 

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen…