Voor injectables, oftewel Botox, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Medica Estetica werken wij uitsluitend met tijdelijke fillers, gebaseerd op hyaluronzuur. Dit is een huideigen stof, welke zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit. Hyaluronzuur neemt af naarmate u ouder wordt. Met fillers hersteld het vochtgehalte van de huid en verminderen of verdwijnen rimpels. Lippen kunnen meer volume en contour krijgen. Interesse in een behandeling? Neem contact op met Medica Estetica in Breda.

Injectables – de volgende gebieden zijn te behandelen:

  • Wallen onder de ogen.
  • Volume van de jukbeenderen, wangen en lippen.
  • Volume van het slaapgebied en het voorhoofd.
  • Opvullen van de neuslipplooi.
  • Rimpels boven de bovenlip.
  • Vullen van de marionetlijnen.
  • Verstrakken van de kaaklijn.
  • Neuscorrectie en wenkbrauwlift.

Fijne lijnen en een jongere uitstraling met injectables

Hinder van fronsrimpels of wallen, terug te zien op foto’s of in de spiegel? Word weer blij om in de spiegel te kijken of om foto’s terug te zien, met behulp van Botox. De fijne lijntjes rond de ogen worden verwijderd en lijnen rond de mond minder hard. U bent van harte welkom bij onze cosmetische kliniek in Breda.

De conditie van de huid verbeteren met injectables

Ieder huidtype is anders en vergt een eigen aanpak. Wij stemmen af op de huidconditie en het beoogde resultaat. In principe geldt dat de huid steeds meer verbeterd bij iedere opeenvolgende behandeling. De wijze waarop de behandelend arts uw huid gaat behandelen, bespreken we tijdens een eerste consult.

Injectables tegen rimpels

Injectibles (Botox) zijn bij uitstek geschikt voor het behandelen van rimpels, zodat u weer een jongere uitstraling krijgt. Wilt u een strakker gelaat en uzelf niet langer storen aan kraaienpootjes, fronslijnen en/of voorhoofdrimpels? Maak dan een afspraak of vraag meer informatie aan bij cosmetische kliniek Medica Estetica in Breda of bel met 076-204 21 01. U zit lekkerder in uw vel met een mooie jonge huid.