Botox Rotterdam

U bent op zoek naar een Botox behandelaar in Rotterdam? Bij Medica Estetica kunt u doorgaans snel terecht. De kliniek voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt. Medica Estetica is gevestigd aan de Stieltjesstraat 78 te Rotterdam. Vanaf deze locatie heeft u een spectaculair uitzicht op Noordereiland en de Erasmusbrug.

Wat is Botox?

Botox is de afkorting voor Botuline-toxine. Dit is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium botulinum. Botuline-toxine valt onder de geneesmiddelenwet. De effecten van Botuline-toxine zijn:

  • De werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen wordt geblokkeerd. Zo wordt voorkomen wordt dat de klieren zweet aanmaken.
  • De prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren wordt geblokkeerd. Zo neemt de werking van de spieren af, of komt stil te liggen.

Anti-rimpelbehandelingen

Gezichtsrimpels ontstaan door een hoge spieractiviteit. U kunt uw rimpels laten behandelen met Botox. Denk aan voorhoofdrimpels, fronslijnen en kraaienpootjes. Het voordeel van rimpels behandelen met Botox is dat uw huid een ontspannen, gezonde en energieke uitstraling terugkrijgt. Lees meer over anti-rimpelbehandelingen met Botox.

Botox tegen hoofdpijn

Wist u dat Botox kan helpen tegen hoofdpijn? Denk bijvoorbeeld aan Migraine, er zijn veel Nederlanders die hieronder lijden. Migraine is zware hoofdpijn en kan in ernstige gevallen een serieus obstakel vormen in uw functioneren. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het effect van een behandeling van ernstige hoofdpijn (chronische migraine) met botulinetoxine vaak positief is. Botox ontspant de behandelde regio’s, dit zijn de frons en het voorhoofd. Lees meer over hoofdpijnbehandeling met Botox.

Botox helpt tegen overmatig zweten

Transpireert u meer dan gemiddeld? Ondervindt u hier hinder van? Zowel voor uzelf als voor uw omgeving kan het vervelend zijn. Overmatig transpireren kan een onzeker gevoel geven. Waarom zou u met dit gevoel rond blijven lopen? Medica Estetica geeft u een oplossing, namelijk een Botox behandeling. Door Botox te injecteren in de handpalmen, voetzolen en oksels verminderd het zweten voor 3-6 maanden. De Botox behandeling tegen transpireren in de oksels is niet erg pijnlijk. Lees meer over de Botox behandeling tegen overmatig zweten.

Contact over Botox Rotterdam

Wilt u een van onze Botox behandelingen toepassen of wilt u meer informatie? Bel 010-226 09 83 of vul ons contactformulier in. De behandelend arts is Dokter Firdausi (BIG 19912799201). Hij heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.