Soft lift Rotterdam

Een facelift zonder operatie? Resultaten tot 18 maanden. Een behandeling die u 10 jaar jonger laat ogen in 60 minuten. Natuurlijk wilt u dat! Soft lift Rotterdam maakt dit werkelijkheid.

Voordelen soft lift Rotterdam

De Silhouette Soft™ behandeling geeft u die jonge, energieke uitstraling terug. Zonder een ziekenhuisopname en een lange hersteltijd.
U hoeft maar één keer langs te komen voor de behandeling en dit zal slechts 60 minuten in beslag nemen. Door de plaatselijke verdoving is de behandeling geheel pijnloos. Uiteraard wordt u behandeld in een comfortabele klinische omgeving. De resultaten zijn direct zichtbaar.

De behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. soft liftDe soft lift leent zich perfect voor het corrigeren van tekenen  van veroudering in de nasolabiaalplooien, expressielijnen en de wangen. Ook biedt het de mogelijkheid om de wangen meer volume te geven en de kaaklijn te herdefiniëren. Een wenkbrauwlift is ook zeer geschikt voor de Silhouette Soft™ techniek.

Het belangrijkste voordeel is echter het fantastische resultaat. 10 jaar jonger in 60 minuten wordt werkelijkheid! Een natuurlijk resultaat waar u maandenlang plezier van zult beleven.

Contact soft lift Rotterdam

Medica Estetica vertelt u graag meer over de Silhouette Soft™ techniek in persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010-226 09 83 of te mailen info@medicaestetica.nl betreffende soft lift Rotterdam. We hebben een kliniek in Rotterdam en een behandel locatie voor injectables in Wassenaar. We bieden ook de mogelijkheid om u in de avond en in het weekend te behandelen. Dokter Firdausi (BIG 19912799201) is gespecialiseerd en gediplomeerd en doet meer dan 1.000 behandelingen per jaar. Veel ervaring in cosmetische geneeskunde. Onze cosmetische kliniek Rotterdam voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt. We horen graag van u en geven u dat frisse, jonge uiterlijk terug.