Signissim Fante Sitae

De Liquid Facelift is een combinatie van fillers en botox die bewezen effectief is voor een strakkere huid. Merkt u dat met de jaren uw huid verslapt, verliest het stevigheid en/of veroudert de uitstraling van uw gezicht? De Liquid Facelift is een relatief eenvoudige behandeling, met bewezen resultaat.

Door volumeverlies en verlies van hyaluronzuur en collageen in het gezicht, kan de huid op sommige plekken gaan hangen. Het gevolg kan zijn dat de huid een vermoeid of verouderd uiterlijk krijgt. Wanneer u hier iets aan wilt doen kunnen wij u deze filler behandeling met Botox aanbevelen.

N

Ben ik geschikt?

U komt in aanmerking voor een liquid facelift indien de huidverslapping nog niet te erg is. Soms is het nodig om toch een chirurgische facelift te ondergaan. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek, kijkt de arts van Medica Estetica wat voor u de beste behandeling is.

P

De behandeling

De Liquid Facelift is de eerste facelift met fillers die bij lichte tot matige verslapping van de huid een uitstekend alternatief is voor een operatieve facelift. Met fillers op basis van hyaluronzuur wordt uw gezicht als het ware compleet opgefrist. U ziet een grote verbetering van uw huid: deze wordt strakker, stralender en lijkt vele jaren jonger.

Wat kunt u verwachten ?

U behoudt uw natuurlijke uitstraling
Herstel van V-vorm in het gezicht
Facelift zonder operatie
Geen narcose noodzakelijk
Geen littekens na de ingreep
Korte hersteltijd
Direct resultaat
U kunt meekijken tijdens de behandeling

Wilt u a.u.b. 30 minuten voor de liquid facelift behandeling aanwezig zijn voor de verdovende (Emla) creme? U kunt op de dag van de behandeling 1x 10 mg Cetirizine slikken tegen de zwelling. Om blauwe plekken te voorkomen: voor uw behandeling adviseren wij u 5 dagen te stoppen met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie en geen alcohol te drinken minimaal 48 uur voor de behandeling. Gelieve, eventueel in overleg met uw arts geen Aspirine, Naproxen en Ibuprofen te gebruiken, omdat deze stoffen het bloed verdunnen. Wel kunt u 5 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling beginnen met Arnica druppels omdat deze juist blauwe plekken minimaliseren.
Geen make-up aanbrengen in het behandelde gebied de eerste uren na de behandeling. Voorkom de eerste week zonnestraling (ook geen zonnebank) op het behandelde gebied en bescherm de eerste weken het gebied met een goede zonnefactor. Geen saunabezoek de eerste week na de behandeling. Wij adviseren u gedurende twee weken geen behandeling te ondergaan bij de schoonheidsspecialiste.
Na een liquid facelift behandeling is er in de eerste dagen kans op zwelling en blauwe plekjes. De zwelling duurt enkele dagen en een blauwe plek mag u direct camoufleren.
Het resultaat is direct zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat is er twee weken na de behandeling en u heeft gemiddeld 12 maanden plezier van deze behandeling.

Frequently Ask Question

Mauris at massa mollis, faucibus velit vitae, vehicula quam

Vestibulum blandit ornare lectus, nec molestie urna eleifend in. In congue neque non libero vestibulum vehicula. Nullam vel leo turpis. Vestibulum at sapien arcu.

Class aptent taciti sociosqu litora

Vestibulum blandit ornare lectus, nec molestie urna eleifend in. In congue neque non libero vestibulum vehicula. Nullam vel leo turpis. Vestibulum at sapien arcu.

Nulla pellentesque ligula elit suscipit

Vestibulum blandit ornare lectus, nec molestie urna eleifend in. In congue neque non libero vestibulum vehicula. Nullam vel leo turpis. Vestibulum at sapien arcu.

Pricing

Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85
Curabitur eu nibh nec $85

Ut orci diam, porttitor eget metus et, vehicula consequat ipsum. Nunc sem magna, sagittis vitae velit ut, finibus vehicula leo. Curabitur id condimentum diam. Ut pretium ex ut felis fermentum mattis. Sed id arcu odio. Sed congue sed tortor ac pharetra. Quisque vestibulum iaculis mauris a finibus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae;

INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dokter K. Firdausi werkt al jaren in de cosmetische / esthetische branche. In 2013 besloot hij zijn eigen kliniek op te richten en zo heeft Medica Estetica zich gevestigd in Rotterdam. Ondertussen is Medica Estetica uitgegroeid naar 3 locaties. Dokter Firdausi heeft zijn artsendiploma in 2010 aan de Erasmus universiteit in zijn geboortestad Rotterdam behaald. Al tijdens zijn studie geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde.

Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Deze specialisatie is terug te zien in de vele soorten behandelingen die hij nu uitvoert binnen de kliniek.

Boek Afspraak

3 + 11 =