Wat is Regenera Activa?

Sinds kort heeft Medica Estetica een nieuwe behandeling om haarverlies tegen te gaan. REGENERA ACTIVA is een speciaal ontworpen systeem die in een sessie het haar revitaliseert en regenereert. Bij de Regenera Active methode wordt de hoofdhuid geïnjecteerd met een suspensie van de lichaamseigen groeifactoren, stamcellen en voorlopercelllen.

N

Ben ik geschikt?

Gezonde mannen of vrouwen in een beginnend stadium van kaalheid kunnen over het algemeen de behandeling ondergaan. Haarverlies begint aan de zijkanten van het voorhoofd en vervolgens de kruin van het haar. Het haar op de genoemde plekken wordt fijner, korter en lichter van kleur. Alopecia komt bij 70% van de mannen voor. Dit kan beginnen rond de leeftijd van 21 en is meestal overduidelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. Bij de vrouwen is het 15% voor de leeftijd van 40 jaar en bij 40% na de menopauze. Bij mannen is er meestal een haarlijnrecessie en kaalheid bij de top en leidt het vaak tot volledige eliminatie van de haarlijn. Bij vrouwen manifesteert het zich meestel als diffuse verdunning bovenop het hoofd.

P

De behandeling?

  • Stopt de haaruitval
  • Regeneratie van de beschadigde haar follikels
  • Niet invasieve behandeling, pijnloos
  • Slechts 1 behandeling
  • Na 30 dagen resultaat
  • Geen haartransplantatie

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

Na 30 dagen kunt u een zichtbaar vollere haardos verwachten.

Graag zien wij u terug tijdens een intake zodat we u haar kunnen bekijken onder de microscoop. Vervolgens kunnen we de mogelijkheden voor een behandeling met u doorspreken.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De behandeling zorgt voor haar verdikking, snellere haargroei en remming van haaruitval. Dit resulteert in een zichtbaar vollere haardos.

FAQ

Kan de Regenera Activa behandeling worden gecombineerd met andere behandelingen voor Alopecia?
Hoelang blijft het resultaat aanwezig?
Is de behandeling veilig?
Kan ik mijn reguliere haarbehandeling hervatten na de Regenera Activa behandeling?

Prijzen

Eenmalige behandeling € 1700,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dokter K. Firdausi werkt al jaren in de cosmetische / esthetische branche. In 2013 besloot hij zijn eigen kliniek op te richten en zo heeft Medica Estetica zich gevestigd in Rotterdam. Ondertussen is Medica Estetica uitgegroeid naar 3 locaties. Dokter Firdausi heeft zijn artsendiploma in 2010 aan de Erasmus universiteit in zijn geboortestad Rotterdam behaald. Al tijdens zijn studie geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde.

Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Deze specialisatie is terug te zien in de vele soorten behandelingen die hij nu uitvoert binnen de kliniek.

Book an Appointment

14 + 1 =