PRP behandeling Rotterdam

PRP behandeling Rotterdam | Platelet Rich Plasma (PRP) is een effectieve behandeling tegen haaruitval en huidveroudering. PRP verrijkt de huid met lichaamseigen groeifactoren en stopt haaruitval met eigen bloedplaatjes. Maak een afspraak bij Medica Estetica in Rotterdam en laat u informeren over de mogelijkheden.

PRP tegen haaruitval

PRP tegen haaruitval, Platelet Rich Plasma behandelt haaruitval met eigen bloedplaatjes. In de orthopedie en bij wondgenezing wordt het gebruik van lichaamseigen bloedplasma- en plaatjes al tientallen jaren toegepast. Nu is deze PRP techniek ook beschikbaar tegen het behandelen van haaruitval en in de esthetische geneeskunde. Voorafgaand aan de behandeling nemen we bloed af. Een gepatenteerd procedé wordt toegepast, wat plasma met een grote hoeveelheid aan bloedplaatjes en groeifactoren met herstellende eigenschappen verkrijgt. De concentratie van werkzame stoffen is 10x hoger dan normaal en worden in de hoofdhuid geïnjecteerd. De bloedplaatjes versnellen het herstelproces direct na de injectie:

  • Afgifte van groeifactoren
  • Doorbloeding is verbeterd
  • Beschadigde huidcellen gerepareerd

prp behandeling rotterdam

PRP tegen huidveroudering

PRP tegen huidveroudering, huidverjonging (de Vampire Facelift) met eigen bloedplaatjes middels PRP. Dit is de allernieuwste techniek op het gebied van Anti-Aging. Deze behandeling is de meest natuurlijke anti-aging therapie op dit moment. Energie in het bloed wordt gebruikt om de huid te verrijken. De huid verjongen, verstevigen en hydrateren, dat is het resultaat met PRP injecties. Een stralende en strakkere huid, daar doet u het voor!

Contact over PRP behandeling Rotterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Platelet Rich Plasma (PRP) tegen haaruitval of huidveroudering? Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Medica Estetica is gevestigd in Rotterdam en Rijswijk. Medica Estetica voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt. Uw behandelend art is K. Firdausi, gespecialiseerd en gediplomeerd in alle behandelingen die hij uitvoert. PRP behandeling Rotterdam, doorgaans kunt u snel bij ons terecht!