Drs. K. Firdausi

Cosmetisch arts

Dokter K. Firdausi (BIG 19912799201) heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam. Al tijdens zijn studie Geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Met meer dan 1000 behandelingen per jaar kan hij een ervaren cosmetisch arts worden genoemd.


Dokter Kamran Firdausi

Door gebruik te maken van de meest moderne technieken kunnen wij vandaag de dag stellen dat veroudering tot het verleden behoort. Een mooi uiterlijk draagt niet alleen bij aan het eigen welbevinden, ook speelt uiterlijk een belangrijke rol in je carrière. Ook zonder gebruik te maken van chirurgische ingrepen kan ik u een energieke en frisse uitstraling geven.

 
Ieder gezicht is uniek en verdient daarom persoonlijke aandacht met een aanpak op maat!

k.firdausi

Dokter Kamran Firdausi

Cosmetisch Arts

Anti-aging

Naarmate onze leeftijd vordert, neemt de ‘energie’ in onze huid af. De huid verliest volume en elasticiteit, met minder contour en rimpels tot gevolg. Dit geeft op zijn beurt een vermoeid en uitgeput uiterlijk. Door gebruik te maken van injectables kunnen rimpels opgevuld worden en kan de energie in de huid weer teruggebracht worden. U zult er stralender en vol energie uitzien.

Huidverbetering en verjonging

Medica Estetica biedt u behandelingen voor huidverbetering/verjonging aan. Deze werken op de lange termijn preventief in op de vorming van rimpels. Op deze manier is het verouderingsproces van de huid te vertragen! Er wordt wereldwijd veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar (huid)verjongende behandelingen.

Congres cosmetische geneeskunde

Dokter Firdausi bezoekt jaarlijks de European Masters in Aesthetic & Anti-Aging Medicine in Parijs om zijn kennis up-to-date te houden. Dit is een van de grootste congressen op het gebied van de cosmetische geneeskunde in Europa. Daarnaast bezoekt hij regelmatig workshops en lezingen in binnen- en buitenland.


Werkwijze

In een uitgebreid consult waarin u uw wensen en verwachtingen aangeeft, zullen de mogelijkheden worden besproken. Dokter Firdausi zal hierna een persoonlijk behandelplan voor u opstellen.

Dokter K. Firdausi werkt volgens het ‘Firdausi Full Face Concept’

Door combinatiebehandelingen met de verschillende hyaluronzuren en mesotherapie streven we naar een mooi en natuurlijk resultaat, uiteraard geleid door uw wensen en voorkeuren. Een intake gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.


MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PERSOONLIJK CONSULT