De Artsen

DOKTER K. FIRDAUSI

Dokter K. Firdausi (BIG 19912799201) heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in zijn geboortestad Rotterdam. Al tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde. Na het behalen van zijn artsendiploma heeft dokter K. Firdausi zich gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde. Hij heeft daarvoor diverse cursussen in binnen- en buitenland gevolgd. Met meer dan 1000 behandelingen per jaar kan hij een ervaren cosmetisch arts worden genoemd.

Door gebruik te maken van de modernste technieken kunnen wij vandaag de dag stellen dat veroudering niet langer meer een proces is, dat niet is te vertragen. Een mooi uiterlijk draagt niet alleen bij aan het eigen welbevinden, ook speelt uiterlijk een belangrijke rol in je carrière. Met niet chirurgische ingrepen kan ik u een energieke en frisse uitstraling geven.

 
Ieder gezicht is uniek en verdient daarom persoonlijke aandacht met een aanpak op maat!

k.firdausi

Dokter Kamran Firdausi

Cosmetisch Artsk.firdausi

DOKTER V. KÖSE

Cosmetisch Arts

DOKTER V. KÖSE

Bij Medica Estetica kunt u ook terecht bij onze vrouwelijk arts dokter V. Köse (BIG nummer 29063479901). Zij behaalde in 2005 haar diploma als arts op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naar diverse jaren werkzaam te zijn geweest als arts is zij zich gaan specialiseren in de cosmetische geneeskunde. Binnen haar werkveld heeft zij verschillende opleidingen in het binnen en buitenland gevolgd om haar expertise uit te breiden.

Dokter Köse verricht binnen Medica Estetica injectables, Ultherapy en SensiLift behandelingen. Net als dokter Firdausi werkt zij volgens het Firdausi Full Face Concept. Daarnaast heeft zij extra scholing gevolgd op het gebied van huidverbetering. Inmiddels is zij expert op het gebied van peelings en verricht zij jaarlijks honderden Ultherapy behandelingen.

Naast cosmetische geneeskunde richt dokter Köse zich binnen Medica Estetica op de cosmetische gynaecologie. De SensiLift behandeling wordt uitsluitend verricht door dokter Köse.


Congressen cosmetische geneeskunde

Dokter Firdausi en Dokter Köse bezoeken jaarlijks de European Masters in Aesthetic & Anti-Aging Medicine in Parijs, een van de grootste congressen op het gebied van de cosmetische geneeskunde in Europa. Daarnaast bezoeken zij beide regelmatig workshops en lezingen in binnen- en buitenland.

Werkwijze

In een uitgebreid consult waarin uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden worden besproken, wordt een behandelplan opgesteld.
Dokter K. Firdausi en Dokter V. Köse werken volgens het ‘Firdausi Full Face Concept’ Door combinatiebehandelingen met de verschillende hyaluronzuren en mesotherapie streven we naar een mooi en natuurlijk resultaat, uiteraard geleid door uw wensen en voorkeuren. Een intake gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend.


MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN PERSOONLIJK CONSULT