O-Shot

O-shot – Vaginale correctie en orgasme stimulans

Als vrouw kan het hebben van seksuele problemen leiden tot onzekerheid en ongemak. Het ontstaan van seksuele problemen of vervorming van de vagina kan komen door de meno pauze wat het natuurlijk verouderingsproces met zich meebrengt. Daarnaast is ook het krijgen van kinderen een oorzaak van het onstaan van problemen of vervorming van de vagina.

Deze factoren spelen mee in het krijgen van orgasme(s) en problemen zoals urinecontinentie bij de vrouw. Gelukkig is er in 2017 een behandeling die hier verandering in kan brengen. Door het behandelen van de vagina door middel van een O-shot kunnen deze problemen verholpen worden! De O-Shot is een niet chirurgische behandeling waarmee we uw vagina weer kunnen herstellen voor optimaal sexueel genot.

De O-Shot behandeling bij Medica Estetica

Natuurlijk begrijpen wij dat een vrouw voor dit soort behandelingen het liefst behandeld wil worden door een vrouw. De O-Shot behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door onze vrouwelijk cosmetisch arts. Dokter Köse heeft ruime ervaring opgebouwd in de cosmetische gynaecologie. Niet alleen in behandelingen als O-Shot, G-Shot maar ook met onze Sensi-Lift behandeling, de niet chirurgische vagina verstrakking.

Vrouwelijk klaarkomen, vrouwelijk orgasme.

Als vrouw zijnde is er niks intiemer als het delen van seksueel genot met je partner. Hier hoort natuurlijk ook het klaarkomen bij. Maar wat als u niet klaarkomt? Dit kan druk leggen op u en uw partner waardoor u niet optimaal meer van elkaar kan genieten.

De O-Shot behandeling stimuleert niet alleen het toenemen van seksueel verlangen, ook zorgt het ervoor dat de vrouw sterkere orgasmes kunnen ervaren. Daarnaast helpt het ook bij het uiterlijk van de vagina! De O-Shot behandeling geeft de vagina een jongere en gladdere huid.

O-Shot de voordelen:

  • Hoger seksueel verlangen
  • Het krijgen van een orgasme wordt makkelijker
  • Verhoogd aantal orgasmes
  • Gladdere en jongere uitstraling van de vagina
  • Een verminderde pijn bij mensen met dyspareunie (pijnlijke geslachtsgemeenschap)
  • Een vermindering van urine-incontinentie en urineverlies
  • Een vermindering van de slijmvliesontsteking lichen sclerosus bij de vagina

O-Shot, hoe werkt het?

De O-Shot behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De vagina wordt eerst verdoofd met een speciale verdovingsgel. Deze gel zal binnen 10 a 15 minuten inwerken. In de tussentijd zal dokter Köse uit uw arm een klein beetje bloed afnemen. Deze bloedstaal zal vervolgens worden gecentrifugeerd in een speciaal apparaat. Dit zorgt ervoor dat het afgenomen bloed een hoge dosis Plaatjes Rijk Plasma, oftewel PRP, krijgt.

Het PRP is zeer rijk aan bloedplaatjes. Deze waardevolle stoffen verjongen de huid en de bloedtoevoer op de plek van behandeling. In het geval van de O-Shot wordt de PRP gemengd met calciumgluconaat, waarna dit geactiveerde PRP met grote zorgvuldigheid in uw vagina zal worden geïnjecteerd. Hierdoor ondergaat uw vaginastreek een verjongingskuur met alle positieve resultaten, zoals een verbeterd seksueel genot en verbeterde en versterkte orgasmes. Een deel van het bloedplasma, het zogenaamde PRP, kunnen we tevens gebruiken om uw vulva (de lippen van de vagina) een verjonging te geven. Zo krijgt uw vulva een jongere en vitalere uitstraling en voelt deze ook weer zacht(er) aan.

O-Shot: Clitoris & G Shot ( met prp voor stimulatie orgasmic complex, beter orgasme, en verhelpt stress incontinentie ) € 750,-

O-Shot behandeling  3 x € 2000,-

Schaamlip verjonging / opvulling buitenkant met Desirial filler ( buitenkant) vanaf €950,- 
Desirial filler tegen vaginale droogte vanaf € 550,-

Voor meer informatie en tarieven voor de O-Shot behandeling kunt u vrijblijvend contact opnemen met 1 van onze praktijken:

Locatie Rotterdam
Stieltjesstraat 78 ,
3071 JX Rotterdam

010 226 09 83
info@medicaestetica.nl 

Locatie Rijswijk
Sir Winston Churchilllaan 997,
2286 AC Rijswijk, 
bij beautysalon Kimberley’s 
010 226 09 83
info@medicaestetica.nl 

Locatie Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 35
4811 NN Breda
076 204 21 01 
info.breda@medicaestetica.nl