6

Karin Tinus Mooi resultaat! Kom al zo lang bij ze voor Botox, maar nu heb ik dit keer ook mijn lippen laten doen. Ben echt heel tevreden.

5

Wendy Ars Super tevreden over deze arts prijs-kwaliteitverhouding perfect stelt me altijd op me gemak ik kom hier al jaren en zou geen andere arts never nooit meer willen een topzaak! Ik heb twee weken geleden een aptos full face draden laten zetten en ben er suoer...

4

Ania Smietanska Mijn wens was om mijn kaak,- en kinlijn wat strakker te laten lijken en Ik ben zo ontzettend blij dat Ik dit bij Medica Estetica heb laten doen. Ze neemt echt de tijd voor je, luistert goed naar je wensen zijn en tijdens de behandeling weet ze je goed...

3

Wilma Snelleman Twee weken geleden geweest voor een Botox en filler behandeling, behandelt door Dr. FIRDAUSI. Het resultaat is prachtig, ik ben er heel blij mee! Ik raad deze kliniek zeker aan!

2

Lee Chikita Ik ben tevreden en blij met mijn resultaat. drs. K. Firdausi weet precies het juiste effect te realiseren om er strak en natuurlijk uit te zien .