De Cellfina behandeling is de enige methode die definitief afrekent met cellulitis, de bekende putjes en deuken in de huid. De methode is ontwikkelt door professor Hexler, een Braziliaanse arts die haar leven heeft gewijd aan het oplossen van cellulitis.

Cellulitis behandelen

De oplossing voor cellulitis was al jaren bekend, namelijk het losmaken van de bindweefselstrengen die de huid naar beneden trekken en zo de ontsierende putjes en deuken veroorzaken. Er was alleen nog geen goede methode om dit uit te voeren. En die behandeling heeft dr. Hexler nu ontwikkeld; de Cellfina. Zij was ook aanwezig bij de lancering van de Cellfina in Frankfurt vorig jaar.

De Cellfina methode is innovatief en effectief, een state of the art behandeling voor een ongemak waar een grote groep mensen last van heeft. Er zijn veel behandelingen tegen cellulitis maar geen enkele werkt echt én definitief. De Cellfina werkt wel en is net zo bijzonder als Botox.

Oorzaak van cellulitis aanpakken

Tegen putjes en deuken kun je smeren en masseren wat je wilt, of een of liposuctie ondergaan, maar dat pakt de oorzaak niet aan. Veel salons masseren, manueel of met apparaten, waardoor er een zwelling ontstaat die de putjes tijdelijk opvult, het lijkt te helpen maar werkt niet echt.

De behandeling met de Cellfina zorgt voor een definitieve oplossing van deuken en putjes. Tijdens de behandeling worden de bindweefseltrengetjes net onder de huid losgemaakt met een micro-mesje. Met een beweegbaar handstuk wordt telkens een gebied van ongeveer 10 cm bij 10 cm behandelt. De behandeling zelf duurt één tot anderhalf uur en is goed te verdragen door de lokale verdoving.

Na de cellulitis behandeling

Meteen na de behandeling draagt u corrigerend ondergoed, model wielrennersbroek, om zwelling tegen te gaan. U kunt misschien wat blauwe plekjes verwachten maar deze verdwijnen na een week. In de dagen meteen na de behandeling ziet u uw huid terugveren en weer glad en egaal worden. De deuken en putjes komen ook niet meer terug op de plaatsen waar ze behandeld zijn.

De Cellfina behandeling is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en heeft sinds deze 5 jaar geleden op de markt kwam een score van 93% tevredenheid op RealSelf, een van de grootste review websites voor cosmetische chirurgie. Medica Estetica is een van de eerste klinieken in Nederland die deze unieke behandeling uitvoert.

Na de Cellfina behandeling bent u definitief verlost van dit vervelende ongemak. U kunt weer zorgeloos naar het strand en genieten van zon en zee zónder u druk te maken over ontsierende putjes en deuken.