Lipolyse Rotterdam

Lipolyse Rotterdam

Er weer slank en gestroomlijnd uitzien zonder dieet of operatie? Dat kan met de lipolyse behandeling!

Ook al heeft u een gezonde leefstijl, beweegt u regelmatig en eet gezond het blijft moeilijk om van vetweefsel af te komen in probleemzones. Medica Estetica heeft de oplossing: met een Lipolysebehandeling verlossen wij u op een eenvoudige en veilige manier van die plaatselijke vetophopingen.

De Behandeling

De lipolyse behandeling is een zoutoplossing  waar al meer dan een miljoen behandeling
en mee zijn uitgevoerd sinds het in 2009 op de markt kwam na 7 jaar medisch onderzoek. Bij een lipolyse behandeling wordt een lichaamseigen zout (desoxycholzuur) rechtstreeks in het vetweefsel geïnjecteerd. Dit zout bindt zich aan de wand van de vetcel waardoor deze instabiel wordt. Met als gevolg dat de inhoud van de vetcel vrij komt. De vrijgekomen vetzuren worden door het lichaam gebruikt voor de stofwisseling en de restanten worden via de urine afgevoerd.

De probleemzones die aangepakt kunnen worden met Lipolyse: onderkin, buikzone, maagzone, heupen, rijbroek, bovenarmen, gynaecomastie, binnenzijde bovenbenen en binnenzijde knieën.

De lipolyse behandeling is vrijwel pijnvrij, er zijn slechts 2 prikken nodig per behandelgebied van 10 x 10 cm. Voordat de behandeling plaats vindt plannen wij altijd een intakegesprek met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden besproken. Tevens bekijken we uw gezondheid en eventueel medicijngebruik om tot een optimaal behandelplan te komen. Dokter Firdausi van Medica Estetica behoort tot een selecte groep artsen in Nederland die de behandeling uit mag voeren.

Eventuele bijwerkingen lipolyse

Een groot voordeel van de behandeling is dat er zeer geringe bijwerkingen zijn. Er kunnen op de plaats van injectie kleine vochtzwellingen ontstaan, rode plekjes of kleine oppervlakkige blauwe plekken deze verdwijnen echter weer na een paar dagen. In enkele gevallen kan er een ‘spierpijngevoel’ ontstaan in het behandelde gebied, ook dit zal verdwijnen binnen een paar dagen.

Contact Fillers Rotterdam

Wilt u meer informatie over lipolyse Rotterdam? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. Na het intakegesprek maken wij een behandelplan en stellen we de precieze prijs voor u vast. Voor een indicatie van de prijzen kunt u onze prijslijst alvast raadplegen. Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Medica Estetica is gevestigd in Rotterdam en Wassenaar. Naast lipolyse kunt u bij ons ook terecht voor botox, fillers, couperose, Platelet Rich Plasma behandelingen, haartransplantatie en plastische chirurgie.