Lipolyse Rotterdam

Er weer slank en gestroomlijnd uitzien zonder dieet of operatie? Dat kan met de lipolyse behandeling!

Er zijn zones van het lichaam waar het moeilijker is om van vetweefsel af te komen dan op andere plekken in het lichaam. Een gezonde levensstijl, regelmatig bewegen en gezond eten is bij deze zones niet altijd genoeg om van overtollig vetweefsel af te komen. Medica Estetica heeft de oplossing: met een Lipolysebehandeling verlossen wij u op een eenvoudige en veilige manier van die plaatselijke vetophopingen.

De Behandeling

De lipolyse behandeling gebruikt een zoutoplossing waar al meer dan een miljoen behandelingen mee zijn uitgevoerd. Dit is sinds de lipolyse behandeling in 2009 op de markt kwam na 7 jaar medisch onderzoek. Bij een lipolyse behandeling wordt een lichaamseigen zout (desoxycholzuur) rechtstreeks in het vetweefsel geïnjecteerd. Dit zout bindt zich aan de wand van vetcellen waardoor deze instabiel worden. Met als gevolg dat de inhoud van de vetcellen vrij komt. De vrijgekomen vetzuren worden door het lichaam gebruikt voor de stofwisseling en de restanten worden via de urine afgevoerd. Het resultaat is dat vetweefsel verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De probleemzones die aangepakt kunnen worden met Lipolyse:

  • Onderkin;
  • Buikzone;
  • Maagzone;
  • Heupen;
  • Rijbroek;
  • Bovenarmen;
  • Gynaecomastie;
  • Binnenzijde bovenbenen;
  • Binnenzijde knieën.

De lipolyse behandeling is vrijwel pijnloos, er zijn slechts 2 prikken nodig per behandelgebied van 10 x 10 cm. Voordat de behandeling plaatsvindt plannen wij altijd een intakegesprek met u in. Tijdens dit gesprek worden uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden besproken. Tevens bekijken wij uw gezondheid en eventueel medicijngebruik om tot een optimaal behandelplan te komen. Dokter Firdausi van Medica Estetica behoort tot een selecte groep artsen in Nederland die de behandeling uit mag voeren.

Eventuele bijwerkingen lipolyse

Een groot voordeel van de behandeling is dat er zeer geringe bijwerkingen zijn. Er kunnen op de plaats van injectie kleine vochtzwellingen, rode plekjes of kleine oppervlakkige blauwe plekken ontstaan. Deze verdwijnen echter snel, meestal na een paar dagen. In enkele gevallen kan er een ‘spierpijngevoel’ ontstaan in het behandelde gebied, ook dit gevoel zal verdwijnen binnen een paar dagen.

Contact Fillers Rotterdam

Wilt u meer informatie over lipolyse Rotterdam? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. Na het intakegesprek maken wij een behandelplan en stellen we de precieze prijs voor u vast. Voor een indicatie van de prijzen kunt u onze prijslijst alvast raadplegen. Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Medica Estetica is gevestigd in Rotterdam en Wassenaar. Naast lipolyse kunt u bij ons ook terecht voor botox, fillers, couperose, Platelet Rich Plasma behandelingen, haartransplantatie en plastische chirurgie.