Injectables Wassenaar

Een jonge, frisse en natuurlijke uitstraling willen we allemaal wel vandaag de dag. Stress, ouder worden, weinig slaap, ongezond voedingspatroon en (te) weinig bewegen hebben hier allemaal een negatieve invloed op. Injectables kunnen echter uitkomst bieden. We maken hierbij onderscheid tussen Botox en Fillers.

Botox

Injectables in de vorm van Botox lenen zich perfect voor het behandelen van rimpels. Voorhoofdrimpels, fronslijnen en injectableskraaienpootjes kunnen goed behandeld worden met Botox. Er wordt Botox in de spier gespoten en hierdoor ontstaat relaxatie van dat spiertje met als gevolg dat ook de daarboven gelegen huid ontspant en rimpels verdwijnen, het effect houdt zo’n 3 tot 6 maanden aan. De behandeling zelf duurt 20 minuten en is pijnloos. Het resultaat is binnen enkele dagen zichtbaar en dus een zeer doeltreffende methode. Vandaar dat deze behandeling afgelopen decennia uit is gegroeid tot één van de populairste wapens tegen rimpels. Dokter Firdausi streeft altijd naar een natuurlijk mooi resultaat en door een intakegesprek kan er gewerkt worden conform uw wensen en verwachtingen.

Bij zeer diepe rimpels kan de behandeling worden gecombineerd met een dermal filler. De arts zal met u afstemmen welke behandeling het beste bij u past om zo een optimaal resultaat te bereiken. Meer informatie over Botox behandelmethoden vindt u hier.

Fillers

Een andere vorm van injectables zijn, naast Botox dus, Fillers. Dit zijn stoffen die geïnjecteerd kunnen worden met als doel verjonging en herstel van de huid. Het vullen van rimpels en oneffenheden, volumeherstel van het gezicht en volume en contour van de lippen zijn behandelgebieden waarbij Fillers uitkomst bieden. Bij Medica Estetica werken we uitsluitend met (tijdelijke) fillers o.a. op basis van hyaluronzuur. Dit zuur komt van nature voor in de huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit maar neemt af naarmate we ouder worden. Door het injecteren van hyaluronzuur wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verminderen of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen. Meer informatie over Fillers behandelmethoden vindt u hier.

Contact injectables Wassenaar

Wilt u meer informatie over injectables Wassenaar? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. Na het intakegesprek maken wij een behandelplan en stellen we de precieze prijs voor u vast. Voor een indicatie van de prijzen kunt u onze prijslijst alvast raadplegen. Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Medica Estetica is gevestigd in Rotterdam en Wassenaar.