Huidverjonging Rotterdam

Huidverjonging Rotterdam? Bij Medica Estetica kunnen we het verouderingsproces vertragen met de nieuwste anti-aging technieken. Met als resultaat: U ziet er weer even jong uit als u zich voelt! Voor de huidverjonging gebruiken we een kwalitatieve, zeer waardevolle formule genaamd TEOSYAL REDENSITY. Voor een prachtige uitstraling, energiek en jeugdig.

Huidverjonging RotterdamDe huid behandelen van binnenuit

TEOSYAL REDENSITY is een krachtige formule die werkt van binnenuit. U wilt weer die jeugdige en energieke uitstraling? Met huidverjonging Rotterdam kunt u er weer tegenaan, u voelt zich goed over uw huid. Veel beautybehandelingen en producten werken aan de oppervlakte van uw huid waardoor u steeds weer opnieuw behandelt moet worden voor het beste resultaat. REDENSITY is standaard voorzien van een kleine hoeveelheid lidocaïne, daarom zijn de micro-injecties geheel pijnloos. Het behandelen van de huid met TEOSYAL REDENSITY duurt ongeveer 30 minuten.

Hoe gaan we te werk?

We maken een afspraak voor een persoonlijk consult en hierin bepalen we hoeveel behandelingen er nodig zijn. Doorgaans hanteren we het behandelprotocol van 3 behandelingen, met tussenpozen van 3 weken. Voor het behoud van de resultaten adviseren we om hierna minimaal eenmaal per jaar te blijven behandelen. Na de behandeling kunt u overgaan tot de orde van de dag. Wellicht zijn er een paar kleine blauwe plekjes ontstaan, maar deze verdwijnen binnen een paar dagen. De behandeling voor huidverjonging verloopt zeer comfortabel.

Contact huidverjonging Rotterdam

Huidverjonging Rotterdam bij Medica Estetica, bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Dokter Firdausi (BIG 19912799201) is gespecialiseerd en gediplomeerd en doet meer dan 1.000 behandelingen per jaar. Veel ervaring in cosmetische geneeskunde. Onze cosmetische kliniek Rotterdam voldoet aan alle normen en eisen die de overheid stelt. Een andere vorm van huidverjonging die wij bieden is Platelet Rich Plasma. Hierbij worden lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes gebruikt voor de verrijking van de huid. Dit is de meest natuurlijk en exclusieve anti-aging therapie die er momenteel is.