Facelift Rotterdam, wilt u graag een facelift maar liever geen operatie? Dat kan met Silhouette Soft™, de facelift zonder operatie. Medica Estetica is het adres voor veilige cosmetische behandelingen, uitgevoerd door artsen met ruime ervaring. Onze professionals weten wat zij doen, tevens zijn de artsen BIG-geregistreerd. Voor welke behandeling u ook kiest, Medica Estetica staat garant voor kwaliteit en privacy. Kijkt u vaak in de spiegel, uzelf realiserend dat uw glimlach en energieke uitstraling niet meer zijn zoals u dat graag heeft? Geeft dit hinder op de lange termijn? De facelift Silhouette Soft™ herstelt uw uitstraling, zonder hiervoor in het ziekenhuis te liggen of een lange hersteltijd te ondergaan. Voor uw facelift Rotterdam, kunt u bij Medica Estetica terecht.

Voordelen Silhouette Soft™ facelift

De facelift Rotterdan, Silhouette Soft™, heeft een aantal voordelen in vergelijking met een reguliere facelift:

  • Het gaat om een eenmalige(!) procedure, van slechts 1 uur.
  • De behandeling vindt plaats in een comfortabele klinische omgeving, onder plaatselijke verdoving.
  • De resultaten ogen natuurlijk en zijn van lange duur.
  • Ideaal ter correctie van tekenen van veroudering in de expressie lijnen en wangen (nasolabiaalplooien).
  • Het is mogelijk volume in de wangen te herstellen en de kaaklijn te herdefiniëren.
  • Prachtige resultaten voor de wenkbrauwlift.

Facelift RotterdamVeilige en effectieve facelift

Opmerkelijk is dat iedere 15 minuten specialisten ergens op de wereld een Silhouette Lift procedure uitvoeren. De Silhouette Soft™ is goedgekeurd met FDA goedkeuring (US Food and Drug Administration) en daarom volledig veilig. Als technologische innovatie uit Amerika biedt  Silhouette Soft™ een oplossing tegen de kenmerken van veroudering. De cardiovasculaire en oogheelkundige chirurgie hebben jarenlang ontwikkeld, in de ophanging van biologisch resorbeerbare kegeltjes met polypropyleen hechtdraad. Veilig oplosbare hechtdraadjes met kegeltjes worden onder de huid geplaatst, waardoor de huid op een subtiele manier wordt gelift. Dit leidt tot een minimale hersteltijd en langdurig resultaat. Deze behandeling is toepasbaar bij de hals, kaaklijn, hamsterzakjes en wenkbrauwen. Neem contact op voor uw facelift Rotterdam!

Contact facelift Rotterdam

Dokter Firdausi (BIG 19912799201) is oprichter van Medica Estetica en heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hierna is hij zich gaan specialiseren in anti-aging en cosmetische geneeskunde, waarvoor hij diverse cursussen in binnen- en buitenland volgde. Dokter Firdausi voert meer dan 1000 behandelingen per jaar uit, dat maakt hem een ervaren cosmetisch arts. Medica Estetica maakt gebruik van de modernste technieken. Veroudering is een proces wat vandaag de dag vertraagd kan worden! Bent u geïnteresseerd in facelift Rotterdam, de Silhouette Soft™ of de liquid facelift? Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl, voor informatie of het maken van een afspraak.