Couperose Rotterdam

Laat couperose verwijderen bij Medica Estetica in Rotterdam. Met onze behandeling verwijderen wij couperose pijnloos en veilig. Het voordeel is dat het resultaat direct te zien is en de behandeling effectief. Maak vandaag nog een afspraak zodat een van onze specialisten uw couperose kan behandelen.

Couperose RotterdamWat is couperose?

Couperose is een toename van kleine/micro bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat. Couperose bestaat uit vele, zeer kleine bloedvaatjes doorgaans ter hoogte van de wangen en de neus. Het nadeel is dat de vaatjes nooit vanzelf verdwijnen. Voor veel mensen kan couperose als hinderlijk worden ervaren. Daarom kunt u bij Medica Estetica terecht voor couperose Rotterdam. U zult met een goed gevoel de kliniek verlaten en u estetisch prettiger voelen.

Hoe ontstaat couperose?

Couperose kan het gevolg zijn van rosacea, dit is een ontstekingsreactie van de huid. Het kan ook spontaan optreden, zonder duidelijke reden. Een risicofactor is uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht. Voor het verwijderen van couperose maken we gebruik van de ThermaVein. Middels thermo-coagulatie schroeien kleine vaatjes dicht. Het behandelen met dit apparaat is pijnloos en de resultaten zijn direct zichtbaar. Meestal is één behandeling voldoende, hierna kan de huid wat rood en opgezet zijn.

Contact couperose Rotterdam

Wilt u meer weten over couperose Rotterdam? Wilt u zich laten behandelen en een afspraak maken? Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl. Medica Estetica is gevestigd in Rotterdam en Wassenaar. Naast het behandelen van couperose kunt u bij ons ook terecht voor injectibles, fillers, Platelet Rich Plasma behandelingen, haartransplantatie en plastische chirurgie. Dokter Firdausi (BIG 19912799201) maakt gebruik van de modernste technieken. Geconcludeerd kan worden dat veroudering vertraagd kan worden. Geboren in Rotterdam waar hij ook zijn artsendiploma heeft behaald en met veel interesse in cosmetische geneeskunde. Dokter Firdausi voert meer dan 1.000 behandelingen per jaar uit.