Cosmetische kliniek Rijswijk

Medica Estetica is zowel gevestigd in Rotterdam als in Rijswijk. Bij de kliniek in Rotterdam aan de Stieltjesstraat 78, kunt u terecht voor chirurgische behandelingen. In onze cosmetische kliniek in Rijswijk behandelen wij uitsluitend met injectables.

Behandelingen met injectables

cosmetische kliniek rijswijkBij de klinieken in Rotterdam en in Rijswijk kunt u terecht voor de volgende cosmetische behandelingen.

  • BOTOX behandelingen tegen hoofdpijn.
  • Anti-rimpelbehandelingen.
  • Fillers voor lipverjonging, liquid facelifts en huidverjonging.
  • Platelet Rich Plasma (PRP) behandelingen voor huidverjonging en tegen haaruitval.
  • Haartransplantatie.
  • Couperose behandelen (veel kleine bloedvaatjes in het gelaat, meestal ter hoogte van de wangen en de neus).

Snel behandelen

Voor de meeste behandelingen kunt u snel bij ons terecht. Neem contact op en maak een afspraak bij de cosmetische kliniek Rijswijk aan de Sir Winstonchurchilllaan 997. U kunt hier gratis parkeren op ons eigen terrein. De overheid stelt normen en eisen, waaraan onze klinieken en artsen aan voldoen. K. Firdausi (BIG 19912799201), de behandelend arts, is gediplomeerd en gespecialiseerd in de behandelingen. Zijn artsendiploma heeft hij behaald aan de Erasmus Universiteit en tijdens de studie Geneeskunde ontwikkelde hij interesse in de cosmetische geneeskunde.

Modernste technieken

Bij Medica Estetica maken wij gebruik van de modernste technieken. Veroudering is niet langer een proces dat niet te vertragen is. Wij vinden dat ieder gezicht uniek is, en dat verdient persoonlijke aandacht met aanpak op maat! Maak een afspraak in de cosmetische kliniek Rijswijk. Wij werken volgens het ‘Firdausi Full Face Concept’. Dit zijn combinaties van behandelingen met verscheidene hyaluronzuren en mesotherapie. Het resultaat is mooi en natuurlijk, geleid door uw wensen en voorkeuren.

Afspraak in de cosmetische kliniek Rijswijk

Heeft u interesse in één van onze cosmetische behandelingen? Bel 010-226 09 83 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in. Uiterste discretie gegarandeerd. Tijdens een uitgebreid consult worden uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden doorgenomen. Vervolgens stelt dokter Firdausi een behandelplan op. De intake duurt doorgaans 30 minuten en is geheel vrijblijvend.