Wat is Cellfina?

Cellfina® pakt de structurele oorzaak van cellulitis aan in slechts een enkele behandeling. Cellulitis is een huidaandoening waar onderliggende vetophopingen door zwak bindweefsel onder de huid druk beginnen uit te oefenen. Hierdoor ontstaan kuiltjes in de huid die natuurlijk erg ongewenst zijn. De cosmetische kliniek Medica Estetica is 1 van de 3 klinieken in Nederland die de Cellfina® behandeling mag uitvoeren. Wereldwijd zijn er al prachtige resultaten behaald met de Cellfina® behandeling.

N

Ben ik geschikt?

Cellulitus komt voornamelijk voor bij vrouwen. Vooral na de pubertijd heeft 80% tot 90% van de vrouwen last van cellulitus. De kans dat mannen hier last van krijgen is veel kleiner. Cellfina® is geschikt voor iedereen met cellulitus.

P

De behandeling?

Cellfina® is een nieuwe en unieke behandeling voor cellulitus. De techniek maakt gebruik van Tissue Stabilized-Guided Subcision (TS-GS). Dit is een technologie om de structurele oorzaak van cellulitus te behandelen. Bij deze technologie wordt gebruik gemaakt van een vacuüm-handstuk om het weefsel te stabiliseren, terwijl een bewegend micro-mes de bindweefselstrengen die cellulitus veroorzaken losmaakt.

Wat kan ik verwachten? Na de behandeling

U kunt al na drie dagen de verbeteringen zien. Het optimale resultaat is te zien tussen de 3 maanden en 1 jaar na de Cellfina® behandeling. Deze resultaten houden gemiddeld minimaal 3 jaar aan.

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. Het soort behandeling dat u nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken.
De behandeling duurt ongeveer 45-60 min, afhankelijk van de behandelgebieden en het aantal putjes.
De Cellfina® behandeling pakt de bindweefselstrengen aan die verweven zijn tussen de huid en het vet in de dijbenen en billen. Sommige van deze strengen trekken op den duur samen en verstijven vervolgens waardoor ze de huid omlaag trekken en de ongewenste putjes veroorzaken die u op het huidoppervlak ziet. De Cellfina behandeling zorgt ervoor dat net als bij een elastiekje onder spanning de behandelde huid terugveert tot een gladde huid nadat de bindweefselstrengen zijn losgemaakt.

Veelgestelde vragen

Doet de Cellfina® behandeling pijn?

De Cellfina behandeling kan lichte pijn veroorzaken. Ook kan het zorgen voor gevoeligheid en blauwe plekken. Deze bijwerkingen zijn tijdelijk en van korte duur.

Is een behandeling met Cellfina® veilig?

De Cellfina® is goedgekeurd door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit (FDA) en het Europese CE-keurmerk heeft. Dit betekent dat de behandeling zeer veilig is.

Wat is de oorzaak van cellulitis?

Cellulitis kan ontstaan wanneer het aantal vetcellen in de onderhuidse bindweefsel toeneemt. Door de toename onstaat een vernauwing van de bloedvaten. Door de slechte bloedcirculatie en de verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor ontstaan de putjes in uw huid.

Wat is de hersteltijd ?

Na de Cellfina® behandeling is er eigenlijk geen hersteltijd. U kunt dus meteen uw dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Prijzen

Cellfina Light €2000,-
Cellfina Medium €2500,-
Cellfina Intense €3000,-
INTRODUCTIE VAN ONS TEAM

DE ARTSEN

Dr. Firdausi en dr. Köse zijn deskundige en gedreven artsen die voor iedere cliënt het maximale resultaat willen behalen. Om dat te bereiken hebben zij beide hun eigen specialisaties op het gebied van o.a. injectables, haartransplantatie, huid- en countourverbetering en cosmetische gynaecologie. Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit leveren voor elk specifiek probleem en elke wens.

Samen hebben zij Medica Estetica ontwikkeld tot een succesvolle kliniek die u er op uw mooist uit laat zien door klassieke behandelmethoden te combineren met de allernieuwste technieken.

Als arts zijn beide afgestudeerd aan de Universiteit in Rotterdam waar zij elkaar leerden kennen...

Boek Afspraak

14 + 9 =