Ultherapy ®; de unieke behandeling die uw huid lift en verstrakt


Ultherapy ®; de unieke behandeling die uw huid lift en verstrakt

Naast botox en fillers hebben wij sinds kort een nieuw krachtig wapen in ons arsenaal om veroudering te bestrijden.. Ultherapy! Breng snel een bezoek aan onze kliniek in Rotterdam of Breda en laat u informeren.

Naarmate we ouder worden, verzwakt en vermindert het collageen en elastine in de huid waardoor deze verslapt en er minder stevig uitziet en aanvoelt. Dit natuurlijke verouderingsproces kan resulteren in een minder strakke huid onder de kin en in de hals, verzakking van de wenkbrauwen en het ontstaan van fijne lijnen en rimpels op het decolleté.

Ultherapy® is een veilige behandeling die de kracht van ultrasound energie gebruikt om uw huid op een natuurlijke wijze te liften en te verstrakken zonder operatie en hersteltijd. Ultherapy® kan u met slechts één behandeling helpen uw hals, de onderkant van uw kin en uw wenkbrauwen te liften en verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen.


Hoe werkt Ultherapy ®?

Ultherapy® stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen – tot in dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt.

Voorafgaand aan de behandeling wordt er een echografische visualisatie van uw huid gemaakt, zodat uw arts precies kan bepalen waar de energie afgeleverd moet worden. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen.


Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer jeugdig en stralend uitziet.

Ultherapy® is uniek omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken.


Ultherapy ® behandelopties

Met Ultherapy zijn de volgende behandelopties mogelijk:

 • Het liften van uw wenkbrauwen
 • Het liften en verstrakken van uw hals
 • Het verstrakken van de onderkant van uw kin
 • Het verminderen van lijntjes en rimpels op uw decolleté

Voordelen van Ultherapy ®

Hieronder een opsomming van de voordelen van Ultherapy

 • Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen
 • Levert ultrasound energie op precies de juiste diepte – tot in de diepste huidlagen
 • Geen beschadiging aan uw huidoppervlakte
 • Slechts één enkele behandeling
 • Levert langdurige resultaten
 • Zonder operatie en hersteltijd
 • Voldoet aan de strengste veiligheidsnormen

Hoelang duurt de Ultherapy behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw individueel behandelplan en de zone die behandeld wordt. Gemiddeld duurt een Ultherapy® behandeling tussen de 30 en 90 minuten.

Is de Ultherapy behandeling pijnlijk?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Als de ultrasound energie wordt afgeleverd, zult u een lichte tot matige prikkeling voelen. Het niveau van pijnervaring kan varieert per persoon. Om uw comfort te verhogen, kan uw arts u aanbevelen om een pijnstiller te gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Met Ultherapy® is er geen hersteltijd! U kunt uw gewone dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling voortzetten en er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Direct na de behandeling kan uw huid er rood uitzien, maar dit verdwijnt binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Wanneer zal ik resultaten zien en hoelang houden ze aan?

Sommige patiënten zien het effect al onmiddellijk na hun behandeling, de echte resultaten worden hierna geleidelijk zichtbaar. Na 2 tot 3 maanden zijn de resultaten te zien van een gelifte en strakkere huid.

De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen. Uw natuurlijk verouderingsproces zal bepalen hoelang het resultaat zichtbaar zal zijn aan de buitenkant.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op ultrasound energie en de aanmaak van lichaamseigen collageen hebben sommige patiënten baat bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijke verouderingsproces.

Is Ultherapy veilig?

Ultherapy® is de enige niet-invasieve behandeling die door de meest strenge gezondsheidsautoriteiten: Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd. Om uw wenkbrauwen te liften, de huid van uw hals en de onderkant van uw kin te liften en te verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen is Ultherapy® een oplossing zonder chirurgie. Ultrasound wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt; klinische studies en meer dan 500.000 behandelingen over de hele wereld tonen dat aan. In onze cosmetische klinieken in Rotterdam en Breda verzekeren wij u van een veilige behandeling.

LET OP ! Helaas zijn er namaak apparaten op de markt, deze zijn onveilig in gebruik en kunnen serieuze complicaties veroorzaken. Bij twijfel kunt u contact opnemen met Merz Aesthetics Benelux

TARIEVEN

Voorhoofd / Wenkbrauwlift € 450,-
Kraaienpootjes € 250,-
Voorhoofd + Kraaienpootjes € 550,-
Onderoogleden / Wallen € 300,-
Voorhoofd + Kraaienpootjes + Onderoogleden € 750,-
Wangen € 1100,-
Onderkin € 700,-
Wangen + Onderkin (kaaklijnverstrakking) € 1600,-
Hals € 800,-
Wangen + Onderkin + Hals € 2000,-
Onderkin + Hals € 1350,-
Voorhoofd + Kraaienpootjes +Wangen + Onderkin € 1950,-
Bovenlip € 300,-
Bovenlip + Onderlip € 400,-
Bovenlip + Onderlip Ultherapy icm filler € 650,-
Decolleté € 700,-
Decolleté Ultherapy icm filler € 1200,-
Full Face (Voorhoofd + Kraaienpootjes + Onderoogleden + Wangen + Onderkin + Hals) € 2650,-
Full Face + Decolleté € 3050,-