Tanden Bleken

Wanneer u uw gebit witter wilt maken als aanvulling op een lipcorrectie bij Medica Estetica dan kunnen uw tanden tegenwoordig ook bij ons gebleekt worden! Dit maakt de cosmetische behandeling rondom uw gebit helemaal compleet Met de bleekmethode van Medica Estetica kunt u een mooie natuurlijke wittere kleur voor uw tanden verkrijgen. De behandeling gebeurd bij ons in de praktijk en wij gebruiken enkel goedgekeurde producten zodat we uw nieuwe glimlach lang kunnen waarborgen.

Tanden bleken met waterstofperoxide

Wij hebben gekozen om tanden te bleken met een lager waterstofperoxide. Zo blijft het glazuur van uw tanden beter behouden en loopt uw gebit geen blijvende schade op. Daarnaast is de nazorg ook belangrijk bij de behandeling met waterstofperoxide voor een optimaal resultaat. Bij Medica Estetica geven we persoonlijke aandacht aan onze klanten en geven uw dan ook duidelijke instructies mee na de behandeling. 

Tanden bleken behandeling

Wanneer u komt om uw tanden te laten bleken nemen we eerst de huidige kleur van uw tanden op. We kunnen dan laten zien aan de hand van een schaal van witte tinten hoe het eindresultaat zal zijn. Dit is echter geen garantie omdat elke tand, en de gezondheidsgraad van uw tanden invloed hebben op het eindresultaat. De reactie van het glazuur op de behandeling kan per persoon verschillend zijn. De tanden bleken behandeling neemt ca. 2 uur in beslag. U kunt daarna gelijk naar huis en genieten van een frissere en wittere lach.

Indien u tanden wilt laten bleken in combinatie met het opvullen van uw lippen kunt u gebruik maken van onze speciale aanbieding. Neem contact op voor de voorwaarden.

tanden blekenTanden bleken – Belangrijke informatie

Bruggen,kronen, vullingen of andere protheses worden niet meegebleekt. Het is aan te raden om eerst uw tanden te laten bleken en daarna een kroon of ander prothese te laten plaatsen. Als u al vullingen, kronen of een ander prothese heeft die zich in het aanzicht van uw gebit bevinden raden we u aan om eerst contact met ons op te nemen. 

U kunt tot 24 uur na de behandeling voornamelijk enkel witgekleurde voedingswaren eten. Het glazuur neemt namelijk nog tot na 24 uur kleurstoffen op waardoor het resultaat van de behandeling anders kan worden. Zeker bij heftige kleurstoffen zoals rode wijn of bietensap raden wij ten zeerste af deze te nuttigen. 

Wilt u meer weten over de prijzen van tanden bleken of de behandeling zelf? Bel of maak een afspraak.