Plasmage

Soft Lift

Wat is plasmage? – Plasma Soft Surgery

Plasmage is een nieuw apparaat dat chirurgische behandelingen vervangt. Soft Surgery wordt deze techniek ook wel genoemd. De volgende behandelingen zijn goed uit te voeren met deze nieuwe technologie

  • Ooglidcorrectie (boven en onder)
  • Verstrakken van de huidplooien langs de oren
  • Verstrakking van de hals, wenkbrauwen en mondhoeken
  • Verwijderen van pigmentvlekken
  • Verwijderen van kleine huidafwijkingen als wratjes, huiduitstulpingen etc.

Behandelingen met Plasmage zijn zeer veilig en worden uitsluitend door een getrainde arts uitgevoerd.
Plasmage, hoe werkt het?

Plasmage werkt op basis van plasma dat ontstaat door geïoniseerde gasmoleculen.
De naald wordt vlak boven de huid gehouden, een soort ‘bliksemschichtje’ is kort zichtbaar, puntsgewijs wordt het behandelend gebied aangepakt. De huid wordt niet aangeraakt. Als reactie trekken de huidvezels samen waardoor een verstrakkend effect ontstaat.

Na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar, deze verdwijnen binnen enkele dagen (4-7dgn). Soms kan er zwelling zichtbaar zijn in het behandeld gebied (1-3 dgn).

Plasmage word gebruikt voor huidverouderingsproblemen. Het is een veilige methode die voor elk huidtype geschikt is. Het resultaat van de bvehandeling is zichtbaar nadat de korstjes zijn verdwenen.

Plasmage zorgt niet alleen voor een direct liftend effect, maar heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Door deze stimulatie wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid.

Plasmage hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Elke situatie is anders. Het aantal behandelingen is ook per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de mate van overtollige huid en de aard van uw huidprobleem. Tijdens het consult met de arts worden uw individuele wensen besproken. In de meeste gevallen adviseren wij minimaal 2 behandelingen.

Plasmage, is het pijnlijk?

Plasmage behandelingen zijn niet pijnloos. Medica Estetica werkt met een sterke verdovingscrème, hierdoor wordt de behandeling minimaal gevoeld. De crème zal ongeveer 30 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht.

Hoelang is de hersteltijd?

De hersteltijd is over het algemeen 4-7 dagen. Na de behandeling kan lichte zwelling ontstaan, deze zwelling blijft gemiddeld 1-3 dagen. Direct na de behandeling zijn kleine korstjes zichtbaar. Deze korstjes komen los en vallen van de huid af na 5 tot 7 dagen. Belangrijk is om de huid goed gehydrateerd te houden, in onze klinieken worden professionele huidverzorgingsproducten aangeboden. De behandelend arts kan u hierover adviseren. De huid moet na de behandeling extra beschermd worden met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon. Om het behandelde gebied te camoufleren kan foundation aangebracht worden.

Plasmage voor en na resultaat

Rechts ziet u een foto van het resultaat van een plasmage behandeling bij Medica Estetica.

 Prijzen Plasmage Behandelingen

PLASMAGE – Soft surgery 

 

Ooglidcorrectie (boven of onder)

Light   (2 behandelingen)             495,-

Medium (3 behandelingen)          675,-

Intense (4 behandelingen)            850,-

+ Wenkbrauwlift                            € 100,-

(per behandeling)

Losse behandeling                         € 295,-

 

*De behandelend arts zal tijdens het consult bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal te behalen resultaat, tussen de behandelingen dient een periode van 4-6 weken te zitten.

 

PLASMAGE – Gezicht / Hals 

 

Wenkbrauwlift            250,-

Kraaienpootjes            250,-

Rimpels bovenlip       € 250,-

 icm filler                      450,-

Rimpels wangen         450,-

 icm 3ml Radiesse     € 990,-

Huidplooi bij oren      450,-

Rimpels hals vanaf    € 450,-

*Bij een eventuele tweede behandeling binnen 4-6 weken wordt een korting van € 50,- gehanteerd, de behandelend arts zal u tijdens het consult adviseren hoeveel behandelingen u nodig heeft.  

 

PLASMAGE – Overig

 

Pigmentvlekken verwijderen               250,-

Tatoeage verwijderen                            250,-

Littekens                                                  250,-

Acné littekens                                         250,-

Wratjes, bultjes, gaatjes, putjes          250,-

Light €250,-

Medium €500,-

Intense €750,-

*de prijzen van de behandeling zijn afhankelijk van de grootte en de ernst van het probleem. De bovenvermelde prijzen zijn richtprijzen zodat u een indicatie heeft van de prijsstelling van uw behandeling.