Micro Needling huidverbetering

Bent u op zoek naar een effectieve huidverbetering behandeling? Dan kunnen wij onze micro needling behandeling zeker aanraden. Deze populaire huidverbetering methode stimuleert uw huid om verschillende problemen op te lossen.

Micro needling

Micro needling is een zeer populaire en effectieve methode voor huidverbetering. Door gecontroleerde schade aan te brengen, wordt uw huid gestimuleerd nieuw collageen aan te maken. Deze behandeling kan onder andere voor de volgende doeleinden worden ingezet:

• Verminderen van rimpels
• Verstrakken en/of verstevigen van de huid
• Verminderen of verwijderen van ouderdomsvlekken
• Vervagen van littekens
• Verminderen van striae
• Verminderen van couperose

Extra stimulatie

micro needling huidverbeteringAfhankelijk van uw huidprobleem kunnen we kiezen uit verschillende stoffen voor extra stimulatie. Zo werken wij onder andere met het Aesthetic Dermal. Met RRS Strimayrix kunnen we striae verminderen, met RRS Tensor Lift kunnen we een liftend effect veroorzaken, met RRS HA Whitening kunnen we pigment verminderen en met RRS Eyes kunnen we de huid rondom de ogen hydrateren om rimpels en wallen te verminderen. Tijdens een intakegesprek nemen we graag alle mogelijkheden met u door, zodat we een behandeling kunnen plannen die volledig aansluit bij uw wensen.

Micro needling behandeling

Bij micro needling worden er in hoge snelheid minuscule gaatjes in uw huid geprikt. De diepte van deze prikjes variëren tussen 1,0 mm en 2,7 mm. Het klinkt misschien een beetje eng, maar in principe is de behandeling vrijwel pijnloos. Eventueel kan uw huid voor de behandeling ook ingesmeerd worden met licht verdovende crème.

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze micro needling behandeling of heeft u nog vragen over huidverjonging en verbetering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ook bellen met 010-226 09 83 of mailen naar info@medicaestetica.nl. Behandelingen zijn ook mogelijk in de avond en in het weekend.