Haartransplantatie Rotterdam

Haartransplantatie Rotterdam

Uw adres voor haartransplantatie in Rotterdam

Veel mannen krijgen vroegtijdig last van haaruitval en hebben hier moeite mee. Gelukkig bieden wij hiervoor dé oplossing. Bij Medica Estetica in Rotterdam kunt u namelijk terecht voor haartransplantatie!

Haaruitval in een vroeg stadium

In een vroeg stadium kan haaruitval nog worden behandeld met bloedplaatjes of hyaluronzuur, maar bij grote kale plekken is een haartransplantatie de beste oplossing. Hiervoor gebruiken wij de beste en nieuwste technieken, en dat zie je in het resultaat. Namelijk een natuurlijk ogende haarlijn en geen littekens.


Haartransplantatie Rotterdam

Haartransplantatie Rotterdam

Het klinkt misschien allemaal best spannend, maar de haartransplantatie wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. U zult dus geen pijn voelen. Daarbij heeft onze haarchirurg, dokter K. Firdausi, jarenlange ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties.

Verschillende methoden

Door de jaren heen zijn er veel verschillende methoden te zien geweest. Tegenwoordig is de meest gebruikte methode voor haartransplantaties de Follicular Unit Extration (FUE). We gaan hierbij als volgt te werk: met een scherp mesje maken we kleine sneetjes op de plek van de kaalheid, waarin vervolgens de grafts worden geplaatst. Alvorens deze behandeling te starten zullen we echter eerst uw verwachtingen en de mogelijkheden bespreken. Zo bespreken we bijvoorbeeld de positie van uw haarlijn, welke erg belangrijk is voor het uiteindelijke resultaat.

Maak een einde aan uw kaalheid!

Bent u die kale plek of inhammen op uw hoofd zat? Wordt u onzeker van uw kaalheid en zou u graag weer rondlopen met een mooie bos haar? Dan zijn wij u bij Medica Estetica graag van dienst voor een haartransplantatie in Rotterdam.

Uitgebreid persoonlijk consult

Tijdens een uitgebreid persoonlijk consult bespreken we de verschillende mogelijkheden en kiezen we de behandeling die bij u past. We gaan hierbij voor een optimaal en natuurlijk resultaat. Wilt u de mogelijkheden voor uw haar bespreken? Neem dan snel contact met ons op. U kunt een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend consult, om te kijken of haartransplantatie ook voor u de oplossing is!