Wenkbrauwlift Rotterdam

Wenst u een wenkbrauwlift? Met combinatiebehandelingen van hyaluronzuren en Botox streven we naar een mooi en natuurlijk resultaat. Uiteraard geleid door uw voorkeuren en wensen. Tijdens het behandelen maken we gebruik van fillers.

Fillers gebaseerd op hyaluronzuren

De fillers die wij toepassen voor het liften van uw wenkbrauwen zijn onder andere gebaseerd op hyaluronzuren. Deze fillers injecteren we voor het wenkbrauwliften en ook voor het vullen van rimpels, het herstellen van het volume van het gezicht en ter injectie voor het volume en contour van de lippen. Fillers zorgen voor het herstellen en verjongen van de huid.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die de huid stevig en elastisch houdt. Met het toenemen van de leeftijd neemt de aanmaak van hyaluronzuur af, waardoor volumeverlies en rimpels ontstaan. De inbreng van minimale hoeveelheden hyaluronzuur hersteld het vochtgehalte in de huid waardoor rimpels afnemen of verdwijnen en meer volume en contour wordt gegeven aan uw wenkbrauwen, lippen of gezicht. Hyaluronzuur is niet niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel.

Hoe werkt het liften van de wenkbrauwen?

Bij Medica Estetica, gevestigd in Rotterdam en Wassenaar, krijgt u voorafgaand aan de behandeling een intake. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Hierop volgt een persoonlijk behandelplan opgesteld door dokter Firdausi. Dokter Firdausi heeft zijn artsendiploma behaald in Rotterdam en is zich daarna gaan specialiseren in anti-aging en cosmetische geneeskunde. U ziet direct het resultaat van een fillerbehandeling welke minimaal 9 tot 12 maanden aanhoudt.

Meer over uw wenbrauwlift in Rotterdam

Wilt u een advies gesprek of extra informatie aanvragen voor het fillen van uw wenkbrauwen, gezicht of lippen? Wilt u meer weten over fillers en hoe het werkt? Neem gerust contact op met Medica Estetica gevestigd in Rotterdam en Wassenaar.