Wallen onder de ogen

Herkent u dit? U heeft goed geslapen maar heeft een vermoeide uitstraling. Het gebruik van make-up camoufleert tijdelijk uw wallen, maar toch ergert u zich aan de donkere kringen onder uw ogen. Voor veel mensen is dit erg vervelend. Een filler behandeling bij Medica Estetica biedt een oplossing hiervoor.

Vermoeide uitstraling

De oorzaak van wallen onder de ogen is de vermindering van volume van het onderliggende weefsel. Doordat u minder volume heeft onder de ogen ontstaat er een schaduw. Deze schaduw zorgt voor donkere kringen en is lastig te verbergen met make-up of concealer. Dit probleem is te verhelpen met een fillerbehandeling. Een behandeling herstelt het volumetekort waardoor u weer een frisse en energieke uitstraling krijgt.


wallen onder de ogen, wallen weg laten halen, wallen bijwerken , wallen

Oorzaken wallen

Naarmate we ouder worden zakt de huid in het gebied onder de ogen. Dit gebied wordt ook wel de traangoot genoemd. De traangoot is een lijntje dat loopt van de ooghoek tot schuin naar het jukbeen toe. Bij verzakking leidt dat tot rimpels en donkere kringen onder de ogen. Het resultaat hiervan is dat er een vermoeid uiterlijk ontstaat. Behalve veroudering zijn er ook andere factoren die meespelen bij het ontstaan van wallen zoals slaapgebrek. Wallen zijn in meer of mindere mate ook erfelijk. Doordat de huid erg dun is onder de ogen vallen ouderdomsverschijnselen in dit gebied eerder op dan bij andere delen van de huid.

Behandeling wallen 

Om dit te verhelpen maken wij gebruik van een niet-permanente filler op basis van hyaluronzuur. Door middel van het injecteren van de filler in de probleemzones neemt het volume in het gezicht toe. Dit zorgt voor een uitgeruste en jongere uitstraling. Na de behandeling kunt u enige last hebben van zwelling die enkele dagen duurt. De pijn is zeer draaglijk en soms kan er een blauwe plek ontstaan. Het effect is onmiddellijk te zien en na 14 dagen is het resultaat optimaal en tot wel 12 maanden zichtbaar.

Behandeling donkere kringen 

Heeft u meer last van donkere kringen rond de ogen dan is een behandeling met RRS Eyes misschien iets voor u. RRS Eyes is een skinbooster die in het gebied rond de ogen wordt aangebracht. Door middel van kleine oppervlakkige injecties in de huid zorgt dit natuurlijke hyaluronzuur voor hydratatie en voeding van de huid rondom de ogen. Gemiddeld zijn er 3 á 4 behandelingen nodig met een interval van 8 tot 14 dagen om het optimale resultaat te behalen.

Gratis vrijblijvend intakegesprek

In een uitgebreid intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. Het soort behandeling dat u nodig heeft wordt tijdens een consult uitvoerig besproken. Het effect van behandelingen rondom de ogen blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Neem contact op voor de behandeling tegen wallen – esthetische behandelingen van Medica Estetica. Bel 010 226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl.

wallen onder ogen