Huidverjonging


Huidverjonging met TEOSYAL REDENSITY, de nieuwste anti-aging innovatie

Light Filling

Naarmate wij ouder worden neemt de elasticiteit en de volume in onze huid af, met geleidelijk meer rimpels en minder contour als gevolg. Met de nieuwste anti-aging technieken kan dit proces vertraagd worden, en ziet u er weer even jong uit als u zich voelt.

TEOSYAL REDENSITY is een kwalitatieve, zeer waardevolle formule voor een prachtige, jeugdige en energieke uitstraling. Veel beautyproducten en behandelingen verzorgen uw huid aan de oppervlakte om deze symptomen te behandelen, maar met Teosyal Redensity herstelt u de huid van binnenuit. Huidverjonging die werkt.

Teosyal Redensity

Teosyal Redensity is een hyaluronzuurgel met toegevoegde ‘Dermacomplex’ die de huid voorziet van vitaminen en mineralen. Redensity richt zich specifiek op de huidverjonging en re-hydratatie van de huid.

Vocht, mineralen en vitaminen zorgen voor vitaliteit

Redensity zorgt voor een huid die weer gaat stralen. De huid reflecteert na de behandeling 24% meer en de huidstructuur is verstevigd. Dit zorgt voor een energieke uitstraling!

Rijk voedingscomplex

Redensity wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. Deze huideigen substantie bindt het water in de huid en voorziet de huid van een rijke voedingscomplex waardoor zij fris, stevig en vitaal wordt.

De volgende gebieden kunnen behandeld worden met Redensity:
Gezicht, hals en decolleté.


Behandeling

In een persoonlijk consult wordt bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het beoogd resultaat. Over het algemeen geldt het volgende behandelprotocol: 3 behandelingen, met tussenpozen van 3 weken. Hierna wordt voor behoud van de resultaten geadviseerd om minimaal eenmaal per jaar te behandelen.

Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Direct na de behandeling kunnen de normale dagelijkse activiteiten weer worden hervat. Heel af en toe kunnen er door het injecteren wat kleine blauwe plekjes ontstaan. Deze verdwijnen binnen een paar dagen.

Huidverjonging met Micro-injecties

Vaak wordt er tegen de meerdere micro-injecties op gezien, echter redensity is standaard voorzien van een kleine hoeveelheid lidocaïne. De micro-injecties zijn dus geheel pijnloos en de behandeling verloopt dan ook zeer comfortabel.

Huidverjonging

Bovenstaande afbeelding laat het effect zien dat 1 maand na de laatste behandeling is gerealiseerd. U ziet duidelijk verschil onder de ogen, de mondhoeken en de kaaklijn. Het resultaat is een frisse, jongere en energieke uitstraling.

Huidverjonging – Alle voordelen van Teosyal Redensity op een rij :

  • zorgt voor een volle gladde huid
  • herstelt de hydrobalans
  • herstelt elasticiteit van de huid
  • zorgt voor stralende teint van de huid
  • snelle, pijnloze huidverjonging