Couperose

VERWIJDER VEILIG EN PIJNLOOS COUPEROSE !

Een toename van kleine/micro bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele, zeer kleine, bloedvaatjes in de huid in het gelaat. Met name ter hoogte van de wangen en de neus. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.

Hoe ontstaat couperose?

Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van rosacea, een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid. In veel gevallen treedt het echter ook spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen.
Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor het ontwikkelen van de bloedvaatjes.

Nieuw pijnloos apparaat voor couperose: de ThermaVein

Bij Medica Estetica maken we gebruik van het nieuwe apparaat de ThermaVein. Middels thermo-coagulatie worden de kleine vaatjes dichtgeschroeid. De behandeling is pijnloos, resultaten zijn direct zichtbaar, en in de meeste gevallen is één behandeling voldoende. Duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. Direct na de behandeling kan de huid er wat rood en opgezet uitzien.

De voordelen van de couperose behandeling

  • direct resultaat
  • pijnloos
  • veilig en effectief
couperose

Vaatjes op benen, hals of armen

De ThermaVein kan ook worden gebruikt om kleine rode en blauwe vaatjes elders op het lichaam te verwijderen. Denk aan vaatjes op de benen, hals of armen. De ThermaVein is een zeer effectieve en pijnloze manier om deze vaatjes te verwijderen. Bovendien is dit een permanente oplossing waardoor je geen zorgen meer hebt over deze lelijke plekjes op de huid.

Ook tegen blauwe en rode vaatjes elders op het lichaam!

Contact

Bel 010-226 09 83 of mail info@medicaestetica.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak. U bent van harte welkom in onze cosmetische kliniek in Rotterdam! U kunt vertrouwen op onze kennis, expertise en professionaliteit. Dokter K. Firdausi (BIG 19912799201) is gespecialiseerd in anti-aging en cosmetische geneeskunde.