Injectables Rotterdam

Bij Medica Estetica kunt u terecht voor een behandeling met injectables. Botox, oftewel injectables, is een perfect middel tegen rimpels. Wilt u af van die voorhoofdrimpels, fronslijnen of kraaienpootjes? En weer een mooie, jonge huid? Maak dan een afspraak bij onze kliniek in Rotterdam en neem contact op voor Botox injectables.

Hoe werken injectables?

Botox injectables worden in de betreffende spier gespoten. Daardoor ontspant het spiertje en de daarboven gelegen huid. Op die manier verdwijnen rimpels. Het effect hiervan duurt zo een 3 tot 6 maanden. Een behandeling met injectables duurt ongeveer 20 minuten. Het verwijderen van rimpels met botox is daarom uitgegroeid tot één van de populairste middelen. U kunt kiezen voor behandelmethoden zoals lipverjonging en de liquid facelift.

Te behandelen gebieden met injectables:

De volgende gebieden in het gezicht zijn te behandelen:

  • injectables rotterdamWallen onder de ogen
  • Volume jukbeenderen, wangen en lippen
  • Volume slaapgebied/voorhoofd
  • Opvullen neuslipplooi
  • Rimpels bovenlip
  • Marionetlijnen vullen
  • De kaaklijn verstrakken
  • Wenkbrauwlift en neuscorrectie

 

Fillers (injectables)

Wij werken uitsluitend met (tijdelijke) fillers, onder andere op basis van hyaluronzuur. Dit komt van nature voor in de huid. Hyaluronzuur zorgt voor stevigheid en elasticiteit en neemt af naarmate u ouder wordt. Het injecteren van hyaluronzuur herstelt het vochtgehalte van de huid, waardoor rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Ook kunnen we meer volume en contour geven aan uw gezicht of lippen.

Professionele injectable behandelingen

Dokter K. Firdausi (BIG 19912799201), de behandelend arts bij Medica Estetica, heeft zijn artsendiploma behaald aan de Erasmus Universiteit. Bij Medica Estetica gaan wij gericht te werk en uiteraard nemen wij de hygiëne zeer serieus.

Contact over injectables Rotterdam

Wilt u graag meer informatie of voorlichting over de mogelijkheden van injectables? Kom dan graag naar onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Neem contact op en bel 076-204 21 01. Tevens hebben wij een vestiging in Rijswijk en Breda, waar u van harte welkom bent.