Hoofdpijn behandeling met BOTOX

Migraine is een veel voorkomend probleem waarbij botox een oplossing kan bieden. Migraine is een zware hoofdpijn, waar bijna geen enkele pijnstiller tegen opgewassen is. Het kan in ernstige gevallen echt uw leven beïnvloeden en een serieuze hindering vormen voor uw functioneren.

Tegenwoordig wordt Botulinetoxine, ofwel Botox, ingezet om hoofdpijn te behandelen. Er is veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar het effect van behandelingen tegen ernstige hoofdpijn (chronische migraine) met botulinetoxine. Veel van dit wetenschappelijk onderzoek toont aan dat botox helpt om migraine te bestrijden. Botox zorgt namelijk voor een ontspannen gevoel in de behandelde regio’s. De frons en het voorhoofd zijn de regio’s die behandeld dienen te worden wanneer u hoofpijnklachten wilt bestrijden via deze behandeling.

Na een hoofdpijn behandeling met Botox zult u merken dat migraineaanvallen minder frequent voorkomen en dat de intensiteit ook beduidend minder is. Bijkomend voordeel is dat u minder sterke pijnstillers hoeft te nemen; deze zijn vaak schadelijk voor lever en nieren.

Hoe werkt een hoofdpijn behandeling met Botox?

Wanneer u een hoofdpijn behandeling met Botox overweegt, wordt er eerst een intake gedaan met een arts. We bespreken uw klachten en beantwoorden vragen die u heeft. Daarna komen we overeen wat de behandeling in gaat houden en bespreken mogelijke bijwerkingen. De behandeling bestaat uit diverse kleine injecties in bepaalde zones van het hoofd, de frons en het voorhoofd. Het is een pijnloze behandeling die zonder plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd.

hoofdpijn behandeling botox

Voor een Botox behandeling tegen hoofdpijn is Medica Estetica de kliniek waar u geholpen kan worden.

Voor meer informatie over hoofdpijn behandeling kunt u contact met ons opnemen